4 tipi moških, ki so lahko najboljši partnerji (a jih prepogosto spregledamo!)

Še vedno iščeš 'ta pravega'. Morda pa iščeš na napačnem mestu! Poglej, katere štiri tipe prepogosto spregledamo, v resnici so pa lahko ravno ti najboljši partnerji daleč naokoli.

4 tipi moških, ki so lahko najboljši partnerji (a jih prepogosto spregledamo!) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 9. 2021

Najdi moškega (oziroma naj najde on tebe? ;)), ki bo skrben, te bo spoštoval, ob katerem se boš počutila kot prava ženska, ki bo iz tebe izvlekel samo najboljše in s katerim boš lahko to, kar si.

Zdaj zagotovo razmišljaš o vročem (najverjetneje mišičastem) tipu – nekakšni različici Magic Mika z malo bolj donosno službo – ampak, pozor!

Morda tvoja sorodna duša ni nujno tudi tvoj tip moškega.

Obstaja kar nekaj tipov moških z odličnim potencialom za najboljšega partnerja, kar jih je, a jih preprosto (prepogosto) spregledamo.

Če si ena tistih, ki še iščeš svojo sorodno dušo, svojo srečno in zdravo zvezo, ti priporočamo, da daš tem štirim tipom (zagotovo poznaš vsaj enega) še eno priložnost:

1. Piflar/računalniški frik (po ang. geek)

Stavimo vse, da si zdaj takoj pomislila na suhcanega fanta z velikimi očali, oblečenega v karirasto srajco in 'hozentregarje'.

Pogosto se zgodi, da ko se tile računalniški friki končno malo odmaknejo od računalnika, imaš priložnost spoznati, da so ti moški tako pametni, da to postane že noro seksi.

Njegove lepe oči so le dodaten bonus. Morda res nimajo toliko izkušenj z osvajanjem, ampak ti povemo, ko pride do tega, kako pravilno ravnati z žensko, je ta tip moški za to. To je tip moškega, ki zna spoštovati žensko.

2. Samski oče

Ja, čeprav se še tako upiraš … nekaj je na teh moških, ki sami skrbijo za gospodinjstvo, otroka in skoraj vse drugo. Priznaj!

Če pogledaš s tega zornega kota: samske ženske z otroki pričakujemo, da si nas bodo moški želeli, ko pa pride do obratne situacije, pa premislimo vsaj dvakrat, če pride to v poštev.

Samski očetje imajo zato kar nekaj težav pri tem, kar je škoda, glede na to, da že dobro vedo, kako biti odgovoren, imajo izkušnje z obvezo in niso ravno za neko 'igračkanje'. So zelo spretni pri tem, da naredijo vse tako, kot je treba (enako kot samske mame ;)).

Če si mu zares všeč, si bo vzel dovolj časa, da te postavi na vrh svojega seznama prioritet.

3. Akademik

O, hej, profesor! ;) Na prvi pogled se sicer tile tipi zdijo čustveno nedostopni (kar jih na neki način dela še bolj privlačne, kajne?).

Vendar pa se globoko pod urejeno zunanjostjo in za 'piflarskimi' očali skriva moški, ki se bo s teboj pogovarjal ure in ure. Je skrben, pameten in najverjetneje ima tudi kariero in prihodnost urejeno.

Morda bo na začetku malo neroden in sramežljiv, ampak ko se bo enkrat sprostil, obstaja veeelika verjetnost, da boš imela najboljšega prijatelja in najbolj strastnega ljubimca v enem.

4. Ločenec

Zdaj si misliš: če je ločen, potem že mora biti nekaj narobe z njim, da njegova ni zdržala … Vedeti pa moraš, da so se ti moški naučili že (vsaj) eno konkretno lekcijo iz razmerij in so zagotovo že premleli svoje ideje o tem, kaj si želijo.

Navadno so bolj odrasli in zreli ter boljši v razmerjih, saj to zanje ni prvič.

Takole, draga moja, oči na pašo in vsakega vsaj dvakrat 'prečekiraj'! ;)

Preberi še: 3 stvari, ki jih vsi moški potrebujejo v zvezi (a po njih ne znajo vprašati) ali pa 10 preprostih načinov, kako lahko v razmerje vnesete več smeha

Priporočamo tudi: 7 stvari, ki jih razumeš, če si delita posteljo