4 pogosta vprašanja o seksu, ki mučijo moške

Moški ne priznajo, da jim po glavi roji na tisoče vprašanj, ki se neposredno dotikajo seksualne tematike in zadovoljevanja ženske. Odgovorili smo na 4 zelo pogosta in dodali napotke tudi zate.

4 pogosta vprašanja o seksu, ki mučijo moške (foto: Profimedia) Profimedia
4. 5. 2018

Vprašanje št. 1: Moja nova punca ima vibrator (ali dildo, saj ne vem), je v čem boljši od penisa? – Igor, 23 let

Zanjo: Svojo intimno igračko mu moraš predstaviti zelo previdno, da ne bo dobil napačne predstave o tem, kako (pod)cenjen je njegov 'prijatelj'.

Zanj: Za večino žensk je pri seksu pomembna bližina partnerja, zato noben vibrator ne more nadomestiti prave stvarce!

Vprašanje št. 2: Kako dolgo naj traja seks? – Aleš, 18 let

Zanjo: Moški si zastavljajo takšna vprašanja, ker je večini žensk nerodno govoriti o tem, koliko užitka si želijo od moškega med seksom.

Zato bodi odkrita do njega in mu povej ali nazorno nakaži, kako dolga naj bo predigra, v kakšnih položajih ti je najbolj prijetno in kako dolgo in kako močno si želiš, da prodira vate. To vama bo omogočilo uskladiti orgazma!

Zanj: Zagotovo več kot 5 minut! A še pred penetracijo moraš poskrbeti za njeno vzburjenje s predigro, ki naj traja tako dolgo, dokler si ona že prav nestrpno ne bo želela zajahati tvojega korenjaka. Spremljaj njene odzive – vzdihe, vzklike in vzdihljaje užitka.

Vprašanje št. 3: Imajo ženske rade seks med menstruacijo? – Miran, 19 let

Zanjo: Če ti med menstruacijo prodiranje vate ne ustreza, mu to povej, a zavedaj se, da obstajajo tudi drugačni načini zadovoljevanja – da tvoj moški zaradi menstruacije ne bo prikrajšan za užitek.

Zanj: Vsaka ženska je v času menstruacije občutljiva, nekaterim seks med menstruacijo predstavlja užitek, pri nekaterih seks pomaga proti menstrualnim krčem, nekatere pa ga sploh ne marajo.

Zato je najbolje, da jo o tem povprašaš kar sam, povsem odkrito ji zastavi vprašanje in pričakuj njen iskren odgovor.

Vprašanje št. 4: Kaj si ženske pravzaprav želijo od ljubimca? – Matej, 24 let

Zanjo: Moški se pogosto sprašujejo o ženskih potrebah, ker so oni tisti, ki jih zadovoljujejo. Bolj uspešni so pri tem, bolj je potešen njihov ego! In ženske navadno podcenjujejo moško skrb o ženskem užitku.

Zato mu povej, kdaj uživaš in kateri njegovi prijemi te spravljajo ob pamet!

Zanj: Ženska se rada počuti privlačno, to pa ji moški lahko sporoči s komplimenti in pozornostjo, ki jih nameni svoji dragi vsak dan. Njena psihična zadovoljitev je včasih celo bolj pomembna kot fizična.

Preberi še: Skrivnosti, ki jih ženske nikoli ne delimo s svojim partnerjem! NIKOLI!

Priporočamo tudi: Nov trend - MIKRO VARANJE: Kako ga prepoznati (pri sebi in pri njem)?