3 hudo strastni staroindijski položaji za prvovrstne rajske užitke

Gotovo ga ni človeka, ki še ne bi slišal za slovito Kamasutro. Pa vendar te naj kljub temu na kratko opomnimo, da gre pri tem za staroindijske poučne spise o umetnosti ljubezni in te seznanimo z nekaterimi fantastičnimi predlogi. ;)

1. 4. 2017

Vsakdo si želi biti dober ljubimec oziroma ljubimka in znati ustvariti vse potrebno za rajske užitke.

Pri Cosmu samo se odločili, da ti ponudimo nekaj cenjenih tehnik. Morda ne boš izvedela nič novega, morda ti bomo osvežili spomin na že pozabljen ljubezenski položaj, morebiti se boš zamislila in spoznala, da je postalo tvoje spolno življenje nevarno enolično, ter boš pripravljena kaj spremeniti.

Morda pa boš rekla “ah, to že vse vem” in le odmahnila z roko.

Kakorkoli že, tokrat imaš na voljo 3 predloge, ki smo jih ocenili tudi s stopnjo užitka in težavnostjo izvedbe.

Ključ cosmove kamasutre:
Stopnje užitka:

1–3 nežno, a vzburjajoče
4–6 na robu norosti
7–10 greha vreden užitek

Stopnja težavnosti izvedbe:

1–3 z levo roko
4–6 malo se je treba potruditi
7–10 športna kondicija

Položaj št. 1: Seksualna gugalnica

Užitek: 9

Težavnost: 5

Kako? Lezi na hrbet in noge vzporedno dvigni v zrak. Zvij se tako, da so noge poravnane s podlago in kolikor mogoče daleč naprej nad glavo. Partner naj poklekne in potisne kolena pod spodnji del tvojega hrbta, da ti bo v oporo, potem naj se s prsnim delom nagne naprej oziroma, povedano drugače, nasloni naj se na tvoja stegna. Če želiš, se lahko oprimeš njegovih nog, kar bo dodatno okrepilo ravnovesje. Potem naj ljubimec vstopi vate in te nežno guga naprej in nazaj.

Zakaj ti bo všeč? V tem položaju partnerju omogočiš izjemno sproščen dostop. Dvignjene noge namreč zožijo vaginalni kanal, razširjene okončine pa omogočajo globljo penetracijo. Položaj ti bo omogočil dodatne občutke zaradi trenja, zanj bo dražljivo zaradi tesnega pritiska.

Seksualna gugalnica

Položaj št. 2: Strast po pitonsko

Užitek: 5

Težavnost: 3

Kako? Partner naj se plosko uleže na hrbet, nato se spravi nanj. Namesti se na njegov penis in vzravnaj na njegovem telesu, tvoji boki naj bodo na njegovih. Opri se na njegove roke in dvigni zgornji del telesa, podobno kot se postavi kača, ko se pripravi na ugriz. Njegova stopala naj bodo upognjena navzgor, da se lahko opreš nanje ter se od njih z nogami odrineš in poženeš zgornji del telesa kvišku.

Zakaj ti bo všeč? Njegove roke, ki stiskajo tvoje, tvoje prsi, ki se tiščijo ob njegov toraks, in vajina tesno dotikajoča se stegna bodo sprožili izjemno seksualno čutnost in dotik vajine kože po vsej dolžini telesa bo zanetil romantično čutenje. Če k temu dodamo še trenje zaradi gibanja, ki nastaja pri tvojem odrivanju od njegovih stopal, in položaj, ki omogoča klitoralni dotik z njegovo pubično kostjo, rajski občutki ne morejo izostati.

Strast po pitonsko

Položaj št. 3: Razuzdana samokolnica

Užitek: 6

Težavnost: 7

Kako? Postavi se z obrazom proti postelji ali stolu in se skloni, tako da bodo tvoja glava in roki počivale na podlagi. Partner naj stoji za tabo, prime naj te za enega od gležnjev in ga dvigne na svoj bok. Nato vstopi od zadaj.

Zakaj ti bo všeč? Dvignjen položaj tvojega telesa mu pri vstopu ob slehernem sunku omogoča nemoten in izjemno dražljiv pogled na tvoje telo in hkrati tudi neoviran dostop. Ne zanemari dejstva, da je za moške izjemno velika motivacija pogled na žensko, ki uživa. Poleg naštetega je dodatna prednost razuzdane samokolnice globlji stik. In še nekaj. Z upognjenim telesom tako njemu (in seveda sebi) omogočite dostop do svoje točke G. Si lahko želite še kaj več?

Razuzdana samokolnica

Vir: Po starodavnem receptu

Preberi še: 10 znakov, da sta čustveno odvisna in ne dejansko zaljubljena in "Bi v ritko ... arrr?" (7 velikih zmot o moških in seksu)

Priporočamo tudi: Eden od načinov, kako najti srečno ljubezen, je EROTIČNA MEDITACIJA