30 letna Slovenka razkrila, KAKO je pristala v krempljih PROSTITUCIJE (pretresljiva izpoved)

Mlada Slovenka, ki za preživetje prodaja svoje telo v družini nikoli ni bila deležna niti kančka ljubezni in je zaradi slabega mnenja o sebi, želje po sprejetju ter uporu najbližjim pristala v prostituciji. A dekle ni obupalo. Še vedno sanja, da bo nekoč morda lahko odprla lasten frizerski salon ...

30 letna Slovenka razkrila, KAKO je pristala v krempljih PROSTITUCIJE (pretresljiva izpoved) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 11. 2020

Kako se je začelo?

"Bilo je pred petimi leti, ko je z ranjenim srcem in brez občutka, da bi jo kdor koli na svetu imel zares rad, delala kot natakarica v gostinskem lokalu. Ravno je izvedela, da jo je fant, v katerega je bila močno zaljubljena, že od začetka varal.

V njej sta se počasi nabirala razočaranje in bolečina, ko je nekega dne do nje pristopil moški, ki jo je vprašal, ali bi jo zanimalo delo erotične maserke. Do takrat ni o tem nikoli razmišljala; njena največja želja je bila, da bi ljubila in bila ljubljena, a sanje so se Sanji od nekdaj samo sesuvale v prah.

"Po ločitvi pri 50-ih sem seks postavila na prvo mesto in presenečena spoznala ..." (resnična zgodba)

Vse osebe, ki jih je ljubila, so jo vedno izdale, in poleg bolečine se je v njej tako nabrala še želja po maščevanju. V tistem trenutku je vedela samo to, da si želi pobegniti nekam daleč stran.

Če bi se lahko zatekla k staršem po podporo in moč, bi takrat jokala v maminem objemu, namesto tega pa je zrla v oči moškemu, ki ji je obljubljal novo življenje.

V družini ni bilo nikoli topline, jaz pa sem vedno hrepenela po domu. Odraščala sem v prepričanju, da me nima nihče rad, in tako se tudi sama nisem imela. Na napačen način sem iskala drobtinice ljubezni, a moški žensk s tako malo samospoštovanja sploh ne morejo ljubiti. Lahko jih samo izkoristijo.

Ti pa si pripravljena dajati, dajati in dajati, brez kakršnega koli občutka, da bi bilo vredno kaj dobiti v zameno. Prijazne besed mešaš z ljubeznijo, ničesar ne ločiš. Ker nimaš močnega jedra, pustiš, da te vsi izkoriščajo. Pa saj še veš ne, da te.

Želja po pozornosti je nevarna. Ko je pred mano stal tisti moški in mi ponujal delo, sem lahko mislila le na to, da hočem stran, in malo kasneje sem spoznala, da sem za izkoriščanje lahko celo dobro plačana. A potem je prišla kazen. Družba te obsodi in izloči."

Njeno celotno zgodbo si lahko prebereš TUKAJ.