3 znaki pri njem, ki morajo sprožiti tvoj rdeči alarm

Pobrskali smo po zmenkarskih logih in našli opozorilne znake, ki jih pri moškem ne smeš spregledati.

Ko reče muc, muc, ne misli tebe. (foto: vishstudio / Shutterstock) vishstudio / Shutterstock
17. 9. 2015

1 Ima mačka

Najprej so rekli: boj se žensk, ki imajo več kot eno mačko. Potem so rekli: boj se žensk, ki imajo mačko. In zdaj: boj se ljudi, ki imajo mačko. Četudi samo eno. Ja, očitno enako velja tudi za moške, ki imajo doma mačka - pa čeprav samo enega.

Namreč, ljudje, ki si omislijo mačko za domačo žival, naj bi iskali življenjskega sopotnika, ki je samozadosten in na voljo takrat, ko to ustreza "lastniku".

Povedano drugače - moški z mačko, naj bi bil nagnjen k iskanju razmerij, v katerih lahko ostane na njemu primerni emocionalni distanci. Nismo prepričani, če je to lahko dobro ali slabo.

2 Ne odpre ti vrat

Če se zgodi enkrat, oprostiš. Dvakrat, še spregledaš. Če se dogaja neprestano, spakiraj zobno ščetko in zbeži.

Ne gre za džentlemansko potezo, ampak za odnos in spoštovanje. Takšen tip tako ali tako globoko v sebi ni s teboj, ampak sam s seboj.

3 Znano je, da je večino bivših deklet prevaral

Ne bomo bili tako klišejski in rekli, da z zagotovostjo velja pravilo: enkrat vara, vedno vara. A če okoli njega šumijo neprestane zgodbice o nezvestobi, je to zanj verjetno že ustaljena rutina.

Misleč, da si ti tista, ki ga bo spravila na prava pota (ali dovolj dobra, da mu nikoli ne bo več potrebno gledati čez sosedovo ograjo), je verjetno zelo zmotno.

Ja, morda so bile vse njegove bivše res slabe v postelji in so ga s strašljivimi osebnostmi prav gnale v postelje drugih deklet, ampak resno - se ti zdi takšen scenarij možen?

Verjamemo, da se tudi težki ženskarji tu in tam znajo predati monogamiji, a še pred tem veliko bolj verjamemo, da starega psa, ne moreš naučiti novih trikov.

Zgodovina ima to značilnost, da se rada ponavlja, on pa je, s takšnimi izkušnjami, verjetno že pravi strokovnjak v prešuštništvu. Zato se te rulete raje ne igraj.

Preberi še: Od TEGA je odvisno, kakšnega partnerja boš imela ali preizkusi TRIK, ki te uspava v manj kot minuti!