3 zelo pogoste spolne težave (+kako jih rešiti)

Verjamemo, da si že ugotovila, kako sta si moško in žensko telo (in tudi duh!) različna na področjih erogenosti, strasti in fantaziranja. Da ga ne bo kakšen tvoj napačen korak vrgel iz tira, si preberi TOLE.

3 zelo pogoste spolne težave (+kako jih rešiti) (foto: Shutterstock) Shutterstock
11. 7. 2017

1 Z bradavičkami na tankem ledu

Občutljivost določenih predelov telesa se pri moških in ženskah razlikuje, zato je dotik, ki je tebi prijeten, njemu lahko zoprn ali celo boleč.

Medtem, ko tebi še kako prija, da bradavičke obdeluje s svojimi prsti, jezikom ali se obnje drgne s celim telesom, njemu to početje ni nujno prijetno.

“Ženske se sploh ne zavedajo, da nam je nekaterim moškim neprijetno, ko se dotikajo naših bradavic. Nekatere so celo tako drzne, da jih v navalu strasti ščipajo ali celo grizejo,” je Cosmu zaupal 33-letni Sandi, ki ti svetuje naslednje:

“Pri raziskovanju moškega telesa bodi zelo previdna, raziskuj počasi in predvsem z občutkom.”

2 Vzkliki strasti so lahko preglasni

Če si trdno prepričana, da so moškim med seksom všeč tvoji glasni vzkliki, se pošteno motiš.

“Če se ženska med seksom dere na ves glas, me to samo zmede, ker na koncu ne vem, ali zares uživa v seksu ali pa se ukvarja samo s tem, da bo čim bolj glasna,” je Cosmu zaupal 28-letni Matjaž, ki ti svetuje naslednje:

“S prijatelji smo si enotni, da so nam med seksom bolj všeč sproščeni vzdihi v sobni jakosti, nič pa nimamo proti kakšni ‘umazani’ besedi, ki spontano prileti iz ženskih ust, tik preden jo pripeljemo do vrhunca.”

3 Fantazijska uvertura

Dober seks se začne v glavi, vsaj tako so prepričani tudi mnogi fantje, pa čeprav misliš, da jim je le do telesne naslade.

“Fantazije so sestavni del spolnega življenja in všeč so nam ženske, ki se jih ne sramujejo,” je Cosmu zaupal 29-letni Samo, ki ti svetuje naslednje:

“Za seks je dovolj telesni stik, za dober seks pa je potrebno vključiti še veliko domišljije. Če jo ženska zna spodbuditi z razkritjem svojih fantazij, smo fantje v postelji še bolj divji in si toliko bolj prizadevamo zadovoljiti njene potrebe!”

Preberi še: "Ko se je hotel ločiti, je bilo prepozno," iskrena zgodba zaljubljene v poročenega moškega

Priporočamo tudi: 3 stavki, ki so pomembnejši od 'ljubim te'