3 stvari, ki jih vsi moški potrebujejo v zvezi (a po njih ne znajo vprašati)

A veš, kako vse ženske natančno vemo, kaj si želimo v zvezi in to tudi na glas povemo? No, moški so glede tega navadno nekoliko bolj zadržani, a dejstvo je, da si vsi želijo te tri stvari!

3 stvari, ki jih vsi moški potrebujejo v zvezi (a po njih ne znajo vprašati) (foto: Unsplash) Unsplash
5. 9. 2020

Strokovnjakinja na področju razmerij, Ronnie Ann Ryan, je že pred časom na svoji spletni strani razkrila tri stvari, ki si jih moški želijo od ženske, s katero so v zvezi.

"To mi je odprlo oči, a je hkrati imelo tudi popolni smisel,"

je zapisala Ronnie, ko ji je znanec priznal, kaj je tisto, po čemer moški najbolj hrepenijo.

Vsi moški si – da bi imeli dobro razmerje s svojo partnerko – namreč želijo naslednje:

SPOŠTOVANJE, POTRDITEV IN NAKLONJENOST.

Si se kdaj zavzela, da je moški ego precej krhek ("lomljiv")? To je tisto, kar pri njih povzroča željo po tem, da so pohvaljeni.

Če moški naredi nekaj, kar ti je všeč in bi to še želela kdaj videti, ga pohvali in boš dobila še več!

Prvi dve besedi, torej spoštovanje in potrditev, sta namreč nekakšni obliki (po)hvale, kajne?

Zdaj, definicija naklonjenosti je na nek način povezana s spolnostjo, prav tako pa je lahko izražanje ljubezni; vse od majhnega objema do vročih igric med rjuhami.

Potreba po dotiku je namreč osnovna potreba človeka, vsi ga potrebujemo – od poljubov do objemov in še več. In naklonjenost in seks sta del zdravega življenjskega sloga (dvomimo, da se kdorkoli, ki zdaj to bere, ne strinja ;)).

"Moški so preprosti, ženske pa zapletene."

Do neke mere bi to lahko držalo, kljub temu pa ne smemo enačiti preprostosti s samoumevnim. In to, da dosežeš, da se moški zaveže, je daleč od preprostega.

Zato ne pozabi: spoštovanje, potrditev in naklonjenost so tri stvari, ki si jih (tudi) moški želijo občutiti in slišati.

Da bi ga motivirala za zvezo s teboj, poskušaj izpolniti te njegove tri potrebe. Daj mu vedeti, zakaj ga spoštuješ in ceniš, pohvali ga za njegove dosežke in izrazi naklonjenost do njega, ne glede na to, ali gre za majhno ali veliko stvar.

Če boš to delala, ti zagotavljamo, da boš svetlobna leta pred ženskami, ki tega ne počnejo. In ko se bo počutil dobro zaradi tega, da je izbral tebe, obstaja večja verjetnost, da boš deležna zaveze, ki si jo želiš.

Preberi še: 4 čudovite teme za pogovor, ki vaju bodo zbližale bolj kot karkoli drugega ali pa 11 koristi objemov, ki jih dokazuje kemija

Priporočamo tudi: Kako mu lahko pomagaš, da se bo ob tebi počutil kot pravi 'dec'?