3 stvari, ki jih on med prvim seksom najprej opazi na tebi

In ne, ni tisto, kar misliš. :P

3 stvari, ki jih on med prvim seksom najprej opazi na tebi (foto: Profimedia) Profimedia
15. 7. 2020

Se tudi ti za prvo skupno noč pripravljaš in urejaš bolj, kot za službeni intervju? Potem si v izredno široki družbi istomislečih.

Dejstvo je namreč, da ženske porabijo v povprečju kar šest ur za vse priprave na prvo skupno noč s svojim novim izbrancem.

Sprva se nam je zdelo, da pri znamki spodnjega perila Bluebella, kjer so pred časom izvedli anketo, s katero so prišli do tega podatka, nekoliko pretiravajo. Potem pa smo malce bolj razmislili in se spomnili na pedikuro, manikuro, voskanje, nakup novega seksi perila, morda še frizer, pa obvezna higiena ... in smo hitro kar na tistih šestih urah, mar ne?

A vsem tem uram navkljub, moški - kot kaže - med prvim seksom opazijo tri stvari, ki jih ne more izpopolniti noben izjemen vosek in noben sijoč lak (čeprav, verjemi, da tvoj vložen trud v zunanjo podobo nikakor ni spregledan - smo povprašali in potrdili, da se vseeno izplača!).

Kaj torej opazijo moški, ko se prvič snideta v intimnem stiku?

1. Samozavest

Ko padejo oblačica, ga ne bo zanimala tista vrasla dlaka na tvojem bikini predelu, bolj bo zaznal kako udobno ti je v takšnem položaju in kako samozavestno pristopaš do svoje lastne golote in vajinega intimnega snidenja.

Veš kaj pomaga k boljši samozavesti med seksom? Če spiš gola.

Ženske, ki svoje pižame pustijo v predalu in se 8 ur v rjuhe raje zavijajo gole, imajo dokazano boljši odnos do svojega golega telesa in manj težav s samozavestjo, ko njeno telo vidijo tudi drugi.

2. Gibi

Bolj kot karkoli bo frajer v postelji opazil, če boš med ljubljenem tu in tam ti prevzela vajeti. Ker moški preprosto obožujejo, če mu pokažeš, kaj bi rada - in z veseljem ti bo tudi ustregel.

Tam si zato, da uživaš. Poskrbi, da bo temu tako. Izkoristi izkušnje, pokaži mu kaj znaš in naj bo navdušen nad tvojimi gibi.

3. Oči

Tudi mi sprva nismo verjeli. A tvoje oči so bojda tisti del telesa, ki ga on med prvim seksom najbolj zazna. Tako je pokazala anketa, ki jo je med bralci opravil ameriški Men's Health.

Zato malce nežnega poudarka z ličili, spontano strmenje v njegove oči med dejanjem in zagotovo boš postala njegov nepozaben spomin.

Preberi še: 11 čudaških stvari, ki jih počnejo VSI pari, ki so že dolgo v razmerju

Priporočamo tudi: To so lastnosti, ki si jih vsaka ženska na skrivaj želi videti v svojem partnerju