3 legendarni načini, kako ga zapelješ v seks(i) razpoloženje

Zaupal nam jih je eden in edini John Legend!

3 legendarni načini, kako ga zapelješ v seks(i) razpoloženje (foto: Profimedia) Profimedia
25. 2. 2017

John Legend ima talent, glas, stas, hud stil in umetniško ime, ki mu zares pristaja – za svoje delo je John Stephens namreč dobil že devet grammyjev, kar mu daje status žive legende. 

Preden se je podal na samostojno pot, je pisal hite za Lauryn Hill, Janet Jackson, Alicio Keys in številne druge, njegova glasba je zaznamovala velike reklamne kampanje, velike slovesnosti in najboljše filme.

Če kdo ve, kako te spraviti v najboljše možno razpoloženje, je to prav on, nam pa je izdal, kako lahko vanj zapelješ tudi svojega najdražjega.

To so trije legendarni nasveti, ki vedno delujejo:

1. Voda, pena in ti v njej

Najprej pripravi sceno. Prižgi svečke, v vodo vlij božansko dišečo penečo kopel in ne pozabi na glasbo (najbolje kar njegovo!). Zdaj pa v kopeli manjkaš samo še ti oziroma tvoje čudovito gladko telo, skrito pod nešteto dišečimi mehurčki.

2. Zapelji ga v igro

Nikoli ne pozabi, da imajo moški radi izzive. Izzovi ga, naj te premaga pri biljardu. Pelji ga na bovling in ga navduši s svojimi spodobnosti. Nisi najbolj spretna? Nič hudega, saj je edino pomembno, da si za, on pa bo enako navdušen, če te bo o stvareh lahko malo poučil. Voda na njegov mlin in njegov ego!

3. Presenečenje pride v paketu

Zjutraj mu pripravi kosilo za v službo. Dobro hrano, lepo na pogled, sok, vodo, banano in za povrh nekaj zelo sladkega: čokolado in tvoje sporočilce, v katerega boš zapisala svoje najbolj nagajive misli in zaradi katerih bo po kosilu ostal lačen ... po tebi.

Po predlogi Pavin Kaur priredila Tina Torelli
Fotografiji: Profimedia, Getty Images