19 'sočnih' moških skrivnosti, ki ti bodo zdaj končno jasne

Zakaj si moški vedno popravljajo mednožje, v katerih neprijetnih situacijah se vzburijo in zakaj tako pogosto rigajo? Vse to in še več ti bo od tega članka naprej popolnoma jasno. 

19 'sočnih' moških skrivnosti, ki ti bodo zdaj končno jasne (foto: Profimedia) Profimedia
22. 11. 2016

1. Zakaj moški postanejo nebogljeni otroci, kadar zbolijo?

Vsak kašelj, otečeno grlo ali bolečina nas spomnijo, da nismo nepremagljivi. Imamo predstavo, da moramo biti neuničljivi, da nas nič ne more zlomiti, tako kot recimo Supermana nič ne ustavi. Na skrivaj pa nam gripa oz. to, kar gripa prinese, ugaja. Kadar zbolimo, nam je dovoljeno, da nimamo vsega pod nadzorom, in je čisto v redu, če se počutimo nebogljene. Zato se tako radi prepustimo vaši negi, čajčkom in božanju.

2. Vsaka ženska vagina je drugačna. Ali moški opazijo te razlike?

Seveda. Ampak to ni nikoli tako pomembno, da bi vplivalo na zvezo. Res je, da opazimo obliko vaših ustnic in velikost klitorisa, vendar nikoli nismo zaradi tega razočarani. Ne bomo rekli, da so vse najlepše rožice na svetu, ker nam to itak ni pomembno. Vedeti morate le, da nas vaša vagina neskončno zadovoljuje, in to ne glede na videz.

3. Je res, da se moškim po navadi zdijo ženski dotiki preveč nežni?

Samo na enem mestu. Drugače neizmerno uživamo, če nas nežno božate za vratom ali po prsih, ampak ko pridete do penisa, ste po navadi preveč nežne.

S tem nočemo reči, da bi nas morale zgrabiti z vso močjo. Začnite z nežnim dotikanjem penisa, dokler ni v popolni erekciji. Potem pa ga lahko primete močneje, nekako tako, kot da bi bi se v avtobusu držale za drog, ko ta vozi čez ovinke.

Še vedno ne veste, kakšen je pravilni pritisk? Vprašajte nas. Moški imamo radi neposredna vprašanja.

Zavedajte pa se, da gre za seks, poln užitka, in ne za telesni pregled. Zato erotično zašepetajte: “Močneje?” medtem ko se ga dotikate. Nikar pa nas ne sprašujte, kako nam je všeč, ker med seksom nekako še lahko odgovarjamo na vprašanja, ki zahtevajo odgovor da ali ne, daljših odgovorov pa že nismo več sposobni dajati.

4. Zakaj si moški tako pogosto popravljajo svoje mednožje?

Penis s pripadajočimi modi je zelo občutljiv del našega telesa, zato je zaradi varnostnih razlogov nameščen med noge. Vendar pa mu to hkrati povzroča vrsto nevšečnosti od preozkih hlač, dlak, vročine, neprijetnih tkanin, zadrge in tudi erekcije.

Zato je treba ‘paket’ občasno po­novno namestiti na svoje mesto. Recimo včasih se zgodi, da se nežna koža našega penisa zaplete v kakšno neprijetno blago hlač. Včasih pa ga je treba premakniti tudi zato, ker smo se nenadzorovano vzburili, pa ne bi radi, da to vsi okoli nas opazijo. Pač ni preprosto, če neka tako pomembna zadeva visi z našega telesa.

5. Kje poleg penisa si moški še želi, da bi se ga dotikale?

Deset centimetrov v ka­terokoli smer od našega mednožja. S tem ko greste prek sramnih dlak do trebuha ali pa ko nas božate po notranji strani stegen, gradite ogromno količino užitka in pričakovanja, da se boste končno dotaknile tudi njega. In ko se ga, je zaradi predhodnega božanja vse le še bolje. Manjše opozorilo: Večina od nas si želi, da bi se izogibale naši zadnjični odprtini.

6. Ali moške skrbi, kako so videti goli?

Večino skrbi. Ko se gledamo v ogledalu, razmišljamo, kako boste odreagirale in kaj si boste mislile, ko nas boste videle gole. Je moj penis dovolj velik? Bo opazila moje ljubezenske obročke? Jo bo motilo, da imam dlake po hrbtu? Da nam preženete te strahove, vztrajajte, da po seksu zaspimo goli.

7. Zakaj si vedno več moških ureja spodnje frizure?

Iz enakih razlogov, zaradi katerih ženske nosite push-up modrčke: da poudarimo našo velikost. Zdi se nam, da če pristrižemo dlačice, s tem optično povečamo penis. Poleg tega v vseh pornografskih filmih vidimo, da imajo moški postrižene sramne dlake in da se njihove soigralke nad tem sploh ne pritožujejo. In ker beremo, da to počne vse več moških, nočemo biti ravno zadnji, ki ima še vedno goščavo med nogami. Dejstvo je, da eden izmed desetih bralcev naše revije uredi spodnjo frizuro pred pomembnim zmenkom.

8. Zakaj moški masturbirajo, tudi kadar so v zvezi in veliko seksajo?

Moški smo neprestano željni in ma­strubacija je zelo priročna. Ni se nam treba lepo obleči, obriti, stuširati ... kljub temu pa še vedno doživimo užitke, ki jih nudi orgazem. Poleg tega pa masturbacija po­pestri naše spolno življenje. Na to morate gledati kot na manjši prigrizek, preden greš na res gurmansko večerjo.

9. Kakšne so neprijetne situacije, v katerih se moški vzburijo, in zakaj?

Vožnja z avtomobilom. Ko se zjutraj zbudimo. Ko sedimo za svojo mizo v službi. Na letalu. Med spanjem. Vzburimo se zaradi umazane misli v naši podzavesti, trenja ob oblačila, spomina na prejšnjo noč.

10. Če moški doživi erekcijo na javnem kraju, kako jo zakrije?

Če ne pomaga, da si v spomin prikličeš podobo Salome, potem uporabimo tehniko, ki ji rečemo ‘za elastiko’. Z roko sežemo v žep, kot da gremo po ključe ali telefon in neopazno pozicioniramo penis pod elastiko spodnjih hlač, tako da je obrnjen navzgor proti popku in popolnoma ob telesu. Na ta način se ne opazi, da je naš korenjak pripravljen za akcijo, čeprav akcije ne bo.

11. Ali moške skrbi, da bodo prezgodaj osiveli ali pa izgubili lase?

Ja, in to najverjetneje tudi povzroči, da prezgodaj osivimo oz. postanemo plešasti. Večina naših bralcev se s tem tako obremenjuje, da pravijo, da se bodo takoj, ko se jim bodo lasje vidno zredčili, pobrili. Zato nam vaši koplimenti glede las vedno zelo dobro denejo. Če vidiš, da postaja siv, ga pohvali, in mu povej, da ti je všeč, ker te spominja na Georgea Clooneyja, če pa postaja plešast, ga bo pomirila primerjava z Vinom Dieselom.

12. Zakaj moški lahko zdržijo ves dan, ne da bi jedli, potem pa naenkrat pojejo tri zrezke?

Moški s tem, koliko lahko pojemo, kažemo svojo moč. Zmožnost veliko pojesti enačimo z mišicami. Zrezki in druga mastna hrana nam povzročajo vetrove, težak želodec in utrujenost, a kljub temu z veseljem tekmujemo s svojimi prijatelji, kdo bo imel na krožniku več kosti.

Nikoli pa moški nismo namenoma osem ur brez hrane. To se zgodi, kadar imamo preveč opravkov in moramo izpustiti svoje redne obroke.

13. Kako moškemu uspe zaigrati orgazem?

Preprosto: nadeneš si kondom, stokaš, globoko dihaš, se treseš. Nato odstraniš kondom, greš v kopalnico in ga založiš na dno koša za smeti.

14. Ali moški telesno zazna, kdaj ženska doseže vrhunec?

Vsekakor opazimo namige. Napnete mišice, ukrivite hrbet, močneje dihate in čutimo, da vaša vagina bolj tesno objame naš penis, ko se krči – znaki, ki jih ni tako lahko zaigrati.

15. Za kateri posteljni trik fantje mislite, da je precenjen?

Ni nam všeč, če nam ukažete položaje, ki imajo čudna imena. Zaradi takih stvari dobimo občutek, da smo nesposobni in brez domišljije. Noben položaj, v katerega ne moreš preiti popolnoma spontano ter zahteva ogromno koordinacije in prestavljanja, nam ni všeč, saj pokvari vzdušje.

16. Zakaj moški tako redko omenijo, da so se zredili? Ali ne opazijo dodatnih kilogramov?

Seveda opazimo, ampak da bi to razlagali drugim, se nam zdi enako produktivno kot kričanje na tehtnico. Hočemo rezultate, in ne sočutja. Čeprav nas nekaj kilogramov več ne moti pretirano, nas to motivira, da stopimo v akcijo, še preden smo videti kot Gojmir Lešnjak.

17. Zakaj moški tako pogosto rigajo in prdijo ter kako, da jim ni zaradi tega nerodno?

Ni pomembno, koliko star je moški, koliko zasluži ali kako prefinjen je njegov okus, spuščanje vetrov mu bo vedno, ampak res vedno, smešno. Risanke, tekmovanje v prdcih med moškimi in komedije so nas prepričali, da je to smešno.

Povišico dobiš le vsakih nekaj let, za ljubezen je potreben čas, naši nogometaši so dobri le enkrat na desetletje, nikoli pa ti ni treba trdo garati ali čakati na pohvalo za dober prdec ali glasno riganje. Namesto da bi se zadrževali ali skrivali svoje naravne funkcije telesa, tako kot to počnete ve, jih mi raje spustimo na plan v vsej svoji veličini. Se opravičujemo.

18. Imajo nekateri res velikega le v stoječem stanju, medtem ko je pri drugih velik ves čas?

Seveda. Veliko moških ima penise, ki se morda zdijo majhni, dokler so v ohlapnem stanju, močno pa narastejo, ko doživijo erekcijo. Pri manjšem delu moških pa razlika med ohlapnim in stoječim stanjem ni tako velika. 79% naših bralcev pravi, da sodijo v prvo kategorijo, 21% pa jih sodi v drugo.

19. Kako najbolje povečamo intenzivnost moškega orgazma?

Ženske se pri našem orgazmu pogosto umirite, namesto da bi oživele. Stisnite svoje vaginalne mišice (to so mišice, ki jih uporabljate, da ustavite tok urina) in mešajte z boki. Vzdihnite kaj perverznega. Poglejte ga s pohoto v očeh. Stisnite prsi (moški ljubimo vizualne spodbude). Za dodatek: tik pred koncem ga stisnite za rit (polna je živčnih končičev). Kombinirajte vse zgoraj našteto in rezultati bodo naravnost eksplozivni.

Preberi še: Čarobno: To se zgodi z dušama zaljubljencev, ko se poljubita na usta

Priporočamo tudi: Zakaj moški ljubijo drugače?