17 seksi in vročih idej za presežke v postelji

Si za majhen presežek v postelji? Ne, ni ti treba biti noro zaljubljena, da bo vajin seks hudo dober. Presežki v postelji se po navadi zgodijo že, ko sebi in njemu privoščiš malo norosti.

4. 8. 2016

Na vprašanje, ki ga boš zdaj prebrala, nemudoma odgovori v mislih. Torej: kdaj je najboljši čas za seks? Če se je v tvoji glavi prižgala zelena lučka in utripa 'zdaaaj' ali 'kadarkoliii' – si iz pravega testa.

Prav gotovo tudi nimaš nikakršnega razloga, da ne bi s svojim izbrancem že ob prvi priložnosti preizkusila nekaj peklensko vročih in norih idej iz našega repertoarja Porednice z velikim P, s katerimi boš v seksualnem smislu (spet) prekašala samo sebe.

1. Naši čuti so bolj napeti, če enega od njih onemogočimo. Kaj pa, če kar dva? V ušesa mu daj slušalke z najbolj seksi muziko in mu zaveži oči s svileno ruto ... Vidiš ta nasmešek na njegovih ustih?

2. Njegov čisto mlahav prijateljček je zanimiva igračka – tudi med nedolžnim gledanjem nadaljevanke. Igraj se z njim, kot da je plastelinček: frk, frk, frk. Škoda, da je čas te igrice tako zelo omejen ...

3. Pošlji ga v kopalnico – ukaži mu, da želiš, da te v postelji pričaka sveže obrit ... tam spodaj. Jaa, tudi po jajčkih.

4. Srednje veliko ogledalo mu postavi vzporedno z njegovo ležečo ritko. Med tvojim felacijskimi manevri bo lahko lepoto tvojega početja opazoval tudi s strani ... vizualni bombonček!

5. Namesto da gledata pornofilm, lahko samo poslušata vzdihovanja iz sosednje sobe. Občutek bosta imela, da sta sredi orgije!

6. Obleci si krilce in najlonke brez hlačk. Ko bosta prešla fazo, ko bo z rokami na tvoji ritki, mu prišepni, da imajo najlonke med nogami luk­njico, za katero nimaš nič proti, če se še nekoliko raztrga ...

7. V trdem položaju mu lahko penis držiš proti trebuhu. Medtem se z iztegnjenim jezikom in celim telesom premikaj po njem kot mačka, ki umiva ...

8. Postavi se v mačji položaj in mu reci, da potrebuješ masažo na posebnih mestih. Če mu bo uspelo, da boš res sproščena, mu z masažnim oljem nakaži, da se njegov prst lahko udomači tam, ker si najbolj ozka.

9. Kuhinjski pult je tvoj 'rajon': položi ga nanj in mu povej, da imaš zanj nekaj najslaaajšega.

10. Medtem ko je z usti 'spodaj', torej na območju tvoje tempirane bombe, mu dahni, da bi bilo noro, če medtem zaposli obe svoji roki. Pri eni naj bo prst v notranjosti – pridi sem –, druga naj se igra z bradavičkami – nastavljanje radijske postaje.

11. Med vožnjo v avtu mu roko s prestavne ročice vzemi v svoje naročje ... in položi v mednožje. Naj te da v drugo prestavo!

Preberi še: 30 dni je z dragim seksala le oralno! Poglej, kaj se je zgodilo ...

12. Misionarec ni niti najmanj dolgočasen, kadar se nepričakovano zgodi na kuhinjskih tleh. V šali mu tudi vedno lahko zagroziš s kuhalnico ... po ritki.

13. Ko sta sproščena in se pogo­varjata na kavču, se ulezi z glavo v njegov bočni predel. Začni z obujanjem spominov na počitnice in ga pri tem ne­dolžno gladi po mednožju. Nedolžna debata o večerji na terasi in tvoja roka bosta v njem prebudili zanimive reakcije.

14. V pasjem položaju sezi med svoje noge in posezi po njegovem korenu. S palcem in kazalcem naredi obroček, da mu boš otesnila vsak vbod.

15. Med poljubljanjem mu sesaj jezik tako, kakor da imaš v ustih njegov čisto majčken penis.

16. Naj te izziva tako, da vsakič znova vate vstopi samo do polovice, potem pa močno podraži po zunanjem delu tvoje muce mace. Kmalu boš zahte­vala celega, in to globoooko!

17. Kadar te bo bolela glava, mu potoži, da ti je zmanjkalo aspirnov in da si slišala, da je najbolj zanesljiv aspirin orgazem (pri tem stavku pa si že povsem mehanično slačiš hlačke ...).

Preberi še: 25 (porednih) stvari, ki si jih on noro želi od tebe