15 resnično smešnih napak, ki jih naredi vsaka ženska ob razhodu s partnerjem

Kako najlažje preboleti razhod s partnerjem? Ja, z neumnostmi (beri: resnično smešnimi napakami), kako pa!

15 resnično smešnih napak, ki jih naredi vsaka ženska ob razhodu s partnerjem (foto: Profimedia) Profimedia
4. 4. 2021

Ženske smo res ena posebna bitja. Za ljubezen smo pripravljene narediti prav vse, ko pa je te enkrat konec, se nam (večini) milo rečeno "utrga". Seveda, stvari s časoma postanejo lažje, vendar pa v procesu celjenja zlomljenega srca kdaj naredimo kakšno neumnost ali dve. Še sreča, da se lahko temu na koncu smejimo. :)

Tukaj je 15 resnično smešnih napak, ki jih delamo ženske ob razhodu s partnerjem. Se najdeš?

1. Impulzivno kupiš najbolj prosojno, najmanjšo obleko, ki jo lahko najdeš, takoj zatem pa spoznaš, da niti ne veš, kako jo boš spravila gor. Na njej je približno 75 trakov, a noben od njih ni videti, da spada na roke. Okej, ja, to je dober in seksi videz.

2. Končno tvegaš in si privoščiš tisto "drzno" pričesko, ki si si jo vedno želela. Dogovor pri frizerju, ko si v tako emocionalnem stanju, je resna zadeva in je lahko nevarna!

via GIPHY

3. Preurediš razpored pohištva na tak način, kot misliš, da bo resnično izboljšal tvoj feng šui, dejansko pa soba na koncu izgleda le kot razmetan labirint. Dobro je, da stvari "osvežimo", ampak, pri bogu, postelja nikakor ne spada tik pred vrata.

4. Kupiš čevlje s peto, ki ti ob vsakem nošenju dobesedno uničijo stopala. Ti čevlji so z razlogom stali 20€ in ta razlog je, da so resnična mučilna naprava. Kakorkoli, čevlji z visoko peto so itak družbeno pravilo. Vrzi jih v koš!

via GIPHY

5. Ko greš ven, se poljubljaš z moškim, ki ima kozjo bradico. Zaradi takšnih stvari morajo bari imeti vklopljene luči!

6. Udeležiš se čisto vsake družbene aktivnosti, ki jo tvoji prijatelji omenijo, prav tako pa tudi vseh dogodkov, ki ti jih predlaga Facebook. Ali boš poznala vsaj eno osebo na nekem tematskem party-ju v lokalu na dnu ulice? NE! Ampak to je bistvo, kajne? Spoznavanje ljudi. Izpopolnjevanje v manjših pogovorih, da pozabiš, kako so videti resnični. Ha ha.

7. Odločno se posvetiš dragemu novemu hobiju. Nekaj je, če se prijaviš na kuharski tečaj, ampak ti se odločiš, da boš postala najboljša kuharica na svetu in zakupiš kar celoten set šestih tečajev IN nov set šefovih nožev.

Ti bodo še posebej dobro služili kot nabiralci praha čez približno en mesec, ko boš ugotovila, da je kuhanje brezveze, saj lahko hrano naročiš kar na dom ali pa že pripravljeno kupiš v trgovini.

via GIPHY

8. Napiješ se in brez sramu flirtaš s prijaznim točajem, ki ga v svojem baru vidiš vsak vikend. Presneto, to tvoje prijateljstvo s točajem–zaveznikom je bilo tako dobro, dokler pač nisi prečkala meje in začela z njim flirtati. Kako neki boš še sploh našla nov kraj, ki ga boš redno obiskovala ob vikendih?

9. Prijaviš se na pregrešno drag paket vadb, se ga udeležiš morda dvakrat in imaš slabo vest tako dolgo, dokler njegova veljavnost ne poteče. Ne zavezuj se celoletnemu tečaju leteče joge, dokler je nisi vsaj enkrat brezplačno preizkusila.

via GIPHY

10. Kupiš letalsko karto, ki je presenetljivo poceni, in pozabiš, da moraš na tisti destinaciji plačati tudi za hotel. Kaj? Povratna karta za Pariz je samo 300€?! Pa saj to je praktično zastonj! Definitivno si lahko to privoščiš. Spala boš na pločniku. Pa saj bo romantično.

11. Prisiliš se, da greš sama na večerjo, preden si sploh psihično pripravljena na to. Vse prijateljice ti govorijo, da bodi bolj samostojna, in prepričana si bila, da jim bo to že pokazalo, kajne? Ne skrbi. Če se boš usedla za mizo, ki je obrnjena proti steni, nihče ne bo videl tvojih solz, ki ti padajo v njoke.

via GIPHY

12. V nuji, da se prepustiš meditaciji, se naročiš na noro drago ozaveščujočo aplikacijo. Pa kaj, no? Globoko dihanje ni zastonj, okej?

13. V spletni trgovini naročiš tri bodije, vsakega v svoji barvi, saj se trgovina zapira in, o moj bog, kako zelo jih potrebuješ! Si samska ženska, "sveža na trgu" in kako neki bi lahko šla iskati nove fante, če ne nosiš zapeljivega bodija z naramnicami, ki naredijo tvoja ramena naravnost fantastična? To je racionalen nakup. V redu je.

14. Naložiš si ne samo eno, ampak štiri aplikacije za zmenke. Si pač mislila, da ti bo brezskrbno pregledovanje seznama moških (medtem ko sediš na stranišču) pokazalo, da je morje polno drugih rib, kajne? Ha, ja pa ja! Seveda so druge ribe, ampak nekako je vsem ime Tadej, nosijo točno isto majico z V izrezom in so "v mestu le nekaj dni".

via GIPHY

15. Začneš pisati nov dnevnik z naslovom "Hja, sva se pač razšla." Vanj boš zapisovala svoje misli mogoče dva, tri tedne, nato pa ga vrgla pod posteljo v istem trenutku, ko boš spoznala nekoga, ki je veliko boljši kot tvoj bivši.

Pripravila: Nika Švajncer

Vir: Cosmopolitan

Preberi še: "Zapustil me je na božični večer, in TO sem se takrat naučila o ljubezni" (iskrena izpoved)

Priporočamo tudi: To, kar ti podari za božič, lahko VELIKO pove o vajinem razmerju!