15 kratkih (a zlata vrednih nasvetov) za noro strastno spolnost

Z upoštevanjem naslednjih nasvetov ti vroč večer med rjuhami (skoraj) garantiramo! ;)

15 kratkih (a zlata vrednih nasvetov) za noro strastno spolnost (foto: Profimedia) Profimedia
10. 4. 2016

1. Samozavest je seksi!

Zagotovo ni bolj seksi stvari, ki jo lahko ženska naredi moškemu, kot to, da prevzame kontrolo, da točno ve, kaj in zakaj dela.

2. Uživajta v svojem telesu

Poskusita nekaj povsem preprostih položajev iz Kamasutre. Dajajta si komplimente, posebno pozornost namenita telesnim delom, za katere oba vesta, da so problematični za partnerja. Tako se bosta oba počutila bolj zaželena in nadvse seksi. Samozavest, zaupanje v lastno telo, ja, to je zlato pri seksu.

3. Povej naglas!

Eden izmed najboljših nasvetov, ki vam ga lahko damo, je, da partnerju poveš, kaj si želiš, saj bo le tako seks lahko postal boljši: hitreje, počasneje, bolj nežno … Nikar ne molči, če si nekaj želiš!

4. Predigra šteje!

Človek zelo hitro pozabi, da je predigra zelo pomemben del spolnega življenja. Telo mora biti za pravi odnos dobro ogreto, zato nikar ne pozabi na odlično ogrevanje. Zakaj ne bi začela predigre že na večerji ali ob koktajlu. Morda kar malce zavlačuj, vse dokler ne bosta skoraj tekla domov in vsa razgreta skočila med rjuhe.

5. Preseneti ga!

Obleci seksi spodnje perilo in ga pričakaj, ko se bo vrnil iz službe. Ne dovoli, da se te dotakne, ukazuj mu in ga vodi v spalnico.

6. Kava dviga ... akhm, tvoj libido ;)

Raziskave so pokazale, da nekaj skodelic kave dvigne ženski libido. No, tudi če to ne
drži popolnoma, bo kofein izboljšal tvojo koncentracijo, kar je seveda zelo pomembno za dobro posteljno akcijo.

7. Ugasnita televizijo

Verjamemo, da rada gledaš, kaj dela Dr. House ali kako pojejo slovenski talenti, a televizija ubija strast. Izklopita jo in se posvetita le drug drugemu.

8. Na sporedu je striptiz

Saj ni potrebno, da je vse skupaj profesionalno, izvajati moraš le seksi gibe in se počasi slačiti. Nikar mu ne dovoli, da se te dotika, to ga bo le še bolj podžgalo.

9. Izberi pravo glasbeno ozadje

Če bo v ozadju igrala prava glasba, bo vzdušje popolno. Poskusi s pesmijo Marvina Greya Sexual Healing.

10. Ledena kraljica

Če se boš svojega moškega lotila oralno, potem si daj v usta nekaj kock ledu. Občutki, ki bodo šli od toplega do mrzlega, ga bodo povsem 'razkurili'.

11. Jej lososa

Losos je super izbira za zdravo večerjo, hkrati pa je tudi prava zakladnica skrite spolne energije. Vitamini v mastni ribi bodo dvignili tvoj libido.

12. Ugasnita luči

Če bosta ugasnila luči, se ne bosta več le gledala, ampak bosta z drugimi čutili okušala in raziskovala telesi drug drugega.

13. Ne dotikajta se intimnih delov

Popolnoma ga boš razvnela, če se boš izogibala delov telesa, za katere točno veš, da želi, da se jih dotikaš. Zavlačuj, kolikor je le mogoče, nato pa začni z nežnimi dotiki.

14. Piši mu seksi sms!

Čez dan počasi dviguj temperaturo, pošiljaj mu SMS-sporočila, kaj vse mu boš zvečer delala.

15. Bodi glasna

Stokanje ti bo pomagalo, da se boš skoncentrirala na akcijo, in seveda bo njega vse skupaj popolnoma spravilo ob pamet.