12 stvari, za katere mu med spolnim odnosom sploh ni mar

Moški um med seksom nenehno deluje. Sem zadnjič tudi silil v ta položaj? Oh, ne, je ravnokar zazehala? Njegove sinapse so zaposlene – preveč zaposlene, da bi se obremenjevale z naslednjimi stvarmi.

12 stvari, za katere mu med spolnim odnosom sploh ni mar (foto: Nick Onken) Nick Onken
30. 9. 2022

1 Velikost in podrobnosti tvojih prsi

Lahko verjameš, da se o velikosti svojih bradavičk in zajetnosti svoje košarice obremenjuješ veliko bolj, kot se bo on kdajkoli. Pomisli takole: če bi na ulici srečala sestradanega moškega in vse, kar imaš pri sebi, je korenček – misliš, da ga bo on odklonil, ker bo raje počakal na zrezek?

2 Tvoje ustvarjalne ideje za domišljijske vloge

Želiš, da je on na pol slečen carinik, ti pa čezmejna ubežnica s strgano majico? Ni problema! Ti mu samo povej, kakšen scenarij imaš v glavi, in on bo z veseljem prevzel vlogo. Morda si bo mislil, da si malce prismuknjena, ampak bo zelo navdušen (in vzburjen), da si ga povabila v svoje seksualne fantazije.

3 Bivša dekleta

Občasno se morda ujameš v skrbeh, da mu ne nudiš vsega, kar mu je bivša. Da nimaš tistih policijskih lisic s krznom in da se tvoje koleno upogiba le v eno smer. Morda mu je bivša res dovolila, da jo je gledal, kako kuha gola, odeta le v visoke petke, in morda je bivša res imela izredno visok tolerančni prag za povratni refleks pri vstavljanju velikih objektov v usta, a obenem mu je skrivoma brala elektronsko pošto in si strigla nohte na kavču. Bivše so bivše z razlogom.

4 Ker se steguješ za lubrikantom

Nekatera dekleta mislijo, da je uporaba vlažilca kompenzacija za telesni primanjkljaj. Da nekaj pri njej ne deluje pravilno. A to je nesmisel. Številni fantje vedo, da lubrikant seks le še izboljša. Uporaba na sebi in njem je odlična predigra, zato kaj dosti prepričevanja ne bo potreboval. Pa še občutek bo imel, da se steguješ po vlažilcu zato, ker ima večjega kot vsi tvoji prejšnji.

5 Tvoje spodnje perilo

Do neke mere se s tvojim spodnjim perilom vsekakor ne bo obremenjeval. Bo pa seveda opazil kakšne očitne madeže, ali če imajo tvoje spodnjice več materiala kot pokrivalo za kavč. In tudi če imaš v elastiko všiti svoji začetnici. Rešitev je – k sreči – enostavna. Spodnjice preprosto slečeš. In so že zgodovina.

6 Urejenost bikini pedela

Vsekakor ti bo vedno zelo hvaležen, da se pogozdovanju tam spodaj posvečaš bolj kot on svojemu. A ker smo vendarle leta 2021, ga vseeno opozori, če se začne s poljubi po tvojem trebuhu spuščati vedno niže, pri tebi pa grmičevje zakriva celotno hišo. Saj veš, kaj mislimo.

7 Tvoja tehnika oralne obdelave

Dokler ne uporabljaš zob in z rokami ne počneš ničesar, kar bi se lahko razumelo kot ožemanje brisače, potem je vse v najlepšem redu. Če seveda nisi pozabila še na mošnjico. Nikoli ne pozabi na mošnjico!

8 Ali pogoltneš ali ne

Normalno je, da pogoltneš. In normalno je, da ne pogoltneš. Torej pravega odgovora ni. Vedeti moraš le, da on ne pričakuje, da boš pogoltnila. Če ne boš, pograbi tisto brisačo, ki je 'slučajno' tam na robu postelje, ali pa mu ponudi malce pornografskega užitka in mu za konec na­stavi svoj dekolte ali trebuh. Njemu je vse okej.

9 Zvoki, ki jih povzročaš

Če ni bojazni, da bi zbudila njegove starše v sosednji sobi (uf, čudaško!), potem ga niti malo ne gane, če si glasna ali zelo glasna. Če piskaš ali vriskaš, če stokaš ali godrnjaš, če predeš ali pihaš. Tudi če ti kakšen bolj duhovit zvok uide, se za to ne bo zmenil. Dokler se mu ne zazdi, da seksa s podivjano hijeno ali pobesnelim orlom, so vsi zvoki popolnoma sprejemljivi. In če ne veš, kaj narediti – samo dihaj.

10 Zvoki, ki jih povzroča tvoje telo

Pri menjavi položajev in premetavanju po postelji se hitro zgodi, da v trenju mokrih teles na plan skoči kakšen zvok, nadvse podoben prdcu. Brez skrbi, ve, da ni tvoja krivda. Kaj pa, ko nekaj podobnega izvede spodnja špranjica? Zelo verjetno tega ne sliši prvič in še bolj verjetno je, da je njemu bolj žal kot tebi, ker ve, da je tako ali tako on kriv za odvečen zrak v tvoji nožnici.

11 Tvoj orgazmičen obraz

Verjetno si tik pred vrhuncem videti, kot da boš kihnila ali se razjokala ali pa poskušaš sama dvigniti kavč – morda si videti kot vse to zmešano v eno. A tvoj obraz med orgazmom je v resnici tisto, kar ga najbolj vzburi. Ker ve, da mu je uspelo. In da je zato pravi seksualni čarovnik.

12 Če doživiš orgazem ali ne

Šala, šala! Seveda mu ni vseeno. Še kako mu je mar. Ker ve, da je potem končno čas za spanje.

Po predlogi Petra Martina priredil Darjo Hrib

Preberi še: 7 presenetljivih dejstev o nezvestobi (tako moški, kot ženski) ali pa spoznaj 7 skrivnosti, ki ti bodo pomagale zgraditi sanjsko kariero

Priporočamo tudi članek: 9 odličnih načinov, kako si narediti polfigo