100% POPUST na Ona-On.com!

Samska ali pa imaš samske prijatelje? Prvim 1000 novim uporabnikom, PODARJAMO popolnoma brezplačni preizkus. Za 0€ se spoznavaj, osvajaj, zabavaj z največ samskimi v Sloveniji.

2. 9. 2014 | Promocijsko sporočilo

Privoščite.si v sodelovanju z Ona-On.com podarja vsem, ki ljubezen še iščete kar 100% popust na neomejeno spoznavanje, osvajanje in zabavo z več kot 138.000 samskimi v Sloveniji. Spoznavanje še nikoli ni bilo enostavnejše ;) Ponudbo na Privoščite.si najdeš tukaj.

Kako vse skupaj poteka? Hitra brezplačna registracija, pregled kandidatov, klepet ali video-pogovor in dogovor za srečanje v živo! Do konca septembra preizkusi brezplačno za 0€!

Še več! Na podlagi profila in spletnih pogovorov lahko hitro oceniš človeka in ugotoviš, če bi želela z njim preživeti več časa. Ne čakaj in se registriraj tukaj!

Ona-On.com pa ni le virtualni svet, kjer se za zmenke dogovarjaš sama. Ob podaljšanju članstva si zagotoviš udeležbo na številnih spoznavnih dogodkih, kot so na primer hitri zmenki, pikniki, športno druženje, duhovna rast, plesni tečaji, ter še in še.

Vabljena, da izkoristiš naše darilo do 31.9.2014 in se razgledaš naokoli. Če ti bo videno všeč in se boš želela dogovoriti za zmenke v živo, ti želimo veliko sreče!

Izkoristi to lepo ponudbo ali pa jo priporoči svojim samskim prijateljem in pričakaj jesenske dni v dvoje! Ona-On.com ti ljubezen podari, vse kar moraš storiti ti, pa je brezplačna registracija!

Zgodbe parov, ki so se spoznali na Ona-On.com:

Ponudbo na Privoščite.si najdeš tukaj.