100% POPUST na Ona-On.com!

Samska ali pa imaš samske prijatelje? Prvim 1.000 novim uporabnikom, PODARJAMO popolnoma brezplačen preizkus. Za 0€ spoznavaj, osvajaj, zabavaj z največ samskimi v Sloveniji.

15. 10. 2014 | Promocijsko sporočilo

Kolektiva.si v sodelovanju z Ona-On.com podarja vsem, ki ljubezen še iščete kar 100% popust na neomejeno spoznavanje, osvajanje in zabavo z več kot 140.000 samskimi v Sloveniji. Spoznavanje še nikoli ni bilo enostavnejše ;) Ponudbo na Kolektiva.si najdeš tukaj.

Kako vse skupaj poteka?

Hitra brezplačna registracija, pregled kandidatov, klepet ali video-pogovor in dogovor za srečanje v živo! Do 15. novembra preizkusi brezplačno za 0€!

Še več! Na podlagi profila in spletnih pogovorov lahko hitro oceniš človeka in ugotoviš, če bi želela z njim preživeti več časa. Ne čakaj in se registriraj tukaj!

Ona-On.com pa ni le virtualni svet, kjer se za zmenke dogovarjaš sama. Ob podaljšanju članstva si zagotoviš udeležbo na številnih spoznavnih dogodkih, kot so na primer hitri zmenki, pikniki, športno druženje, duhovna rast, plesni tečaji, ter še in še.

Vabljena, da izkoristiš naše darilo do 15.11.2014 in se razgledaš naokoli. Če ti bo videno všeč in se boš želela dogovoriti za zmenke v živo, ti želimo veliko sreče!

Izkoristi to lepo ponudbo ali pa jo priporoči svojim samskim prijateljem in prijateljicam ter pričakaj zimske dni v dvoje! Ona-On.com ti ljubezen podari, vse kar moraš storiti ti, pa je brezplačna registracija!

Zgodbe parov, ki so se spoznali na Ona-On.com:

Ponudbo na Kolektiva.si najdeš tukaj.