10 veličastnih seks mojstrovin iz cosmo zgodovine

Vabljena na multiorgazmično razstavo. Zate smo izbrali 10 seks mojstrovin iz bogate cosmo zgodovine. Če obvladaš tale povzetek, si v postelji pravi metek!

10 veličastnih seks mojstrovin iz cosmo zgodovine (foto: Tamara Schlesinger, Eric McNatt, Peter Buckingham) Tamara Schlesinger, Eric McNatt, Peter Buckingham
18. 5. 2015

1 Februar 2011, Alja Maček: Krasen fant, zanič ljubimec

Statistično gre vsaj tretjina moških enkrat v življenju skozi obdobje, ko jim pride takoj, kot zagledajo naramnico tvojega modrčka! Seveda te statistika ni potolažila – ti bi, presneto, rada seksala!

Običajno to 'ekspresno' obdobje mine po nekaj tednih, ko se zgradi zaupanje – takrat ga mine strah pred neuspehom in pred tabo, ki si tako čudovita in seksi.

Seveda ne podpiramo laganja, a v tem primeru mu boš rekla, da je vajin seks okej in da si ne znaš predstavljati, kako fantastičen šele bo. Poudari pozitivne plati in mu brez sramu povej, kaj še bi ti bilo všeč.

Taktika pa je naslednja: čim dlje ga zadrži pri predigri. Vztrajaj, naj najprej zadovolji tebe. Svojo neučakanost bo hočeš nočeš moral ukrotiti.

2 Januar, 2004 , G. Zalaznik in D. Pavlica: Monologi penisov

Slišim na ime Pepi, Vili, Gavrilo, Medi, Gepard, Kačon, Piton, Napadalec, Raketa, Otepač, General, Korenjak, Junak ... če se me boš odločila poklicati.

3 April 2008, Marta Lamovšek: Triki poredne punce

Vzdihi in vzdihci so mačji kašelj, težje pa je lepo vzgojeni punci v postelji uporabljati besede, za katere bi ji mama primazala eno okrog ušes.

A dober 'dirty talk' dialog je eden tistih poprčkov, ki (če je spontan in odmerjen v ravno pravih količinah) lahko naredi več kot vsi vizualni in drugi stimulansi skupaj.

Pozabi na besedice nežnosti, ki jih rada šepetaš, medtem ko mu s prsti kuštraš lase. Za poredno punco boš morala biti bolj konkretna, na primer: “Hočem (del telesa) do konca v mojo (pridevnik) (del telesa).”

4 Oktober 2009, Manca Kraševec: Bodi malce nagajiva

V javnosti: Ljudje v natrpanem dvigalu običajno opazujejo, kako mimo drsijo nadstropja, in ne svojih 'sopotnikov', zato se s hrbtom postavi pred njega, stegni roke v njegove hlače in se poigraj z njihovo vsebino.

seks

Doma: Z najbolj vsakdanjim glasom in razmišljujočim izrazom na obrazu ga vprašaj, kakšen položaj se mu zdi najbolj primeren za seks na kuhinjskem pultu.

V postelji: Tudi v najbolj strastnih trenutkih ostani nekoliko skrivnostna in na sebi obdrži spodnje hlačke. Dejstvo, da ne vidi vsakega centimetra tvoje kože in da mora odmakniti nekaj blaga, ga bo razvnelo do neba.

5 September 2001, Tadeja Vrabec: To mi delaj!

V postelji si in bi rada za spremembo doživela nekaj novega. Poskusi s tako imenovanim sendvičem! Eno pripombo oziroma zahtevo zapakiraj med dve pohvali.

Na primer:

  • “Ah, rada imam, kako to delaš!”
  • “Ali bi se lahko premaknil malo proti levi?”
  • “Ooooh, to je tako dobro!”

Ljudje se bolj osredotočimo na začetek in na konec kakor na sredino, čeprav slišimo vse, hkrati pa lažje sprejmemo lepo zapakiran namig.

seks

6 Marec 2003, Savina A. Ritter: Seks ni sprint na 100 m

Ali tudi ti postaneš pozorna in skrajno radovedna, ko slišiš besedo multiorgazem? Kaj pa multiorgazem, večna mladost in lepota skupaj? Magična beseda, ki da vse odgovore, je taoizem.

A samo branje knjig o taoistični spolnosti ne bo dovolj, zato za začetnice nekaj varnih vaj: za začetek 300-krat na dan skrči in sprosti vaginalne mišice. To lahko počneš kjerkoli, saj je vaja za 'zunanje opazovalce' neopazna. Pri vdihu skrči, pri izdihu sprosti, potem pa zaporedje obrni.

Pomaga tudi dihalna vaja, pri kateri si ob vdihu predstavljaš sončno svetlobo, ki gre v tvoje telo, ob izdihu pa temo, ki ga zapušča.

Glede spolnega odnosa pa: vzemi si čas, osredotoči se samo na partnerja, raziskuj njegovo telo. Znani pevec Sting in njegova žena Trudie, ki izvajata te tehnike, svetujeta, naj spolni odnos traja 7 ur. Na srečo sta v ta čas vključena tudi večerja in ogled filma.

7 April 2007, Petra Kocjančič: Kdaj skočiti med rjuhe?

Ko se boš odločala za prvi spolni korak, naj bo to s fantom, ki te ima rad, je nežen in pozoren. Nikar pa si ne dovoli, da izgubiš nedolžnost na zabavi s tipom, ki ga komajda poznaš, a se ti zdi najbolj vroč fant.

Vroči fantje po navadi niso obzirni do deklet, do njihove nedolžnosti pa še manj. Lahko se ti celo zgodi, da boš slišala, kako se je na vsa usta hvalil, da je on tisti, ki ti je vzel nedolžnost.

Počutila se boš kot največja trapa. In to te bo spremljalo še dolgo potem. Prvega ne pozabiš nikoli, zato izbiraj pametno.

8 Marec 2006, Simon Zajc: Kako moški čuti seks?

Čeprav si moški želimo, da bi nas čim prej prijela po 'motivatorju' naših življenj, nam v resnici zelo ugaja, če se mu nekaj časa izogibaš. Nežnost nam ugaja, a ne predolgo.

Ko se naše telo, še posebej pa naš penis, navadi na dotik, ga je treba prijeti tudi močneje. Brez strahu, penis je trpežna mišica! Hočemo, da se nas dotikaš z obema rokama, ena naj bo na penisu, druga na modih, stegnih ali trebuhu.

Hočemo, da nam daš občutek, da se nas ne moreš dovolj naužiti. Drži ga nežno, nato spet stisni močneje, hitro, počasi, dolgi, kratki gibi. Ko vse to počneš, se zares počutimo, kot da nas premetavajo valovi ženske pohote.

9 Maj 2002, Andreja Gorišek: Vodnik za solo seks

Samozadovoljevanje pod prho? Mmm … Vse je milnato, spolzko, mokro in predvsem zasebno. Curek prhe usmeri na vaginalno področje – malo eksperimentiraj s pritiskom, da boš odkrila najprimernejšo moč curka.

Potem se začni igrati in curek usmerjaj na različne dele mednožja in notranjost stegen. Odkrij, kje te vodna moč najbolj vzburja in kje ti vzbuja najbolj prijetne občutke.

Ekstazo si podaljšaj tako, da v trenutku, ko začutiš, da ti bo prišlo, oddalji curek vode od klitorisa. Ko pa napetost pred vrhuncem malo popusti, ga spet približaj.

Ko se odločiš za orgazem, primi slušalko prhe v eno roko, z drugo pa se loti prsnih bradavičk ali pa s prsti razišči vagino. Splača se izkusiti.

10 Maj 2010, Alja Maček: Tiste seksi ustne spretnosti

Cosmo je prišel na sled neverjetni moški fantaziji: skoraj polovica fantov sanjari, da bi jih punca presenetila z oralnim seksom v trenutku, ko prestopijo domači prag.

Prosi ga, naj ti pošlje SMS, ko bo skoraj doma, in ga pričakaj za vrati, željna in nagajivo oblečena. Nikjer pa ne piše, da ga moraš najprej osrečiti ti. Spravi ga na kolena in šele nato poklekni sama.

Preberi še: Najbolj popularen seks položaj Slovencev je ...

Besedilo: Laura Milej
Fotografije: Tamara Schlesinger, Eric McNatt, Peter Buckingham