10 skrajno neprijetnih (valentinovih) trenutkov, ki si jih ne želiš doživeti

14. 2. 2017
10 skrajno neprijetnih (valentinovih) trenutkov, ki si jih ne želiš doživeti (foto: Profimedia)
Profimedia

Se ti je že kdaj zgodilo, da si za valentinovo pričakovala nekaj romantičnega, zgodilo pa se ti je ravno obratno? Mogoče kaj podobnega temu spodaj?

Ah, ja... Valentinovo. Ljubezen, rožice, srčki in čokoladice. Na videz tako preprosto in romantično, v resnici pa se lahko hitro vse to spremeni v kup... žalosti. ;) Malo za šalo, malo za res – resnica je takšna, da velikokrat načrti ne potekajo tako kot v naših najljubših romantičnih filmih.

Preberi, kakšne neprijetne trenutke so doživele osebe spodaj – in to na dan, ko bi se vse moralo vrteti okoli ljubezni!

1. Klasična zamenjava

"Moj fant mi je na valentinovo med seksom prvič rekel 'ljubim te'. Romantično? Niti ne. Rekel je: 'Ljubim te [tukaj vstavi ime najboljše prijateljice]'. Izkazalo se je, da je želel omehčati izrek teh tako pomembnih besed. Nekaj je definitivno omehčal, ja."

2. Harry Potter grozljivka

"Moj fant je načrtoval, da bi šla na ogled v studio Harry-ja Potter-ja v Londonu. Večer prej je povedal moji prijateljici, da misli, da me ne ljubi. Naslednje jutro je rekel, da nama 'gre po zajtrk', preden sva se odpravila od doma na vlak. Nikoli se ni vrnil. Dva dni se ni oglasil in do danes še vedno nisem imela priložnosti iti v studio."

3. Postanek

"S fantom sva bila preko spleta v zvezi na daljavo že nekaj let, ko me je 13. februarja presenetil z obiskom v mojem študentskem domu. To je bilo prvič, da sva se spoznala v živo.

Cel dan sva preživela tako, da sva se poljubljala in crkljala, dokler ga nisem povabila, da ostane tudi čez noč.

Nato mi je povedal, da je dejansko naredil samo postanek na poti skozi Illinois v New York, kamor se je selil, da bi živel skupaj s svojo pravo punco."

4. Najbolj krut ulov

"Moj bivši mi je rekel, da ima načrte s svojo družino, zato sem šla s samskimi prijateljicami ven – in ga videla v baru, kjer sem včasih delala, z drugo punco. Kupila sem vrč piva, samo zato, da bi ga lahko celega polila."

5. Burito katastrofa

"Bila sem pri fantu doma in se zastrupila s hrano iz burito sklede. Bilo mi je tako slabo, da nisem mogla niti voziti domov. Ko sem tako ležala in se smilila sama sebi ter mislila, da huje ne more biti, se je pokvarilo gretje, ki ni bilo popravljeno vse do osmih zvečer, bil pa je eden najhladnejših dni v letu.

V postelji sem ležala dobesedno oblečena v zimski plašč in pokrita s tremi odejami in se skušala ne 'podelati' v hlače med tem ko sem vsakih 20 minut tekla na stranišče. Svetla stran tega je, da je on bil v tej situaciji zelo prijazen in razumevajoč."

6. Zvijača z vrtnicami

"Na valentinovo sem po pošti prejela velik šopek vrtnic in medvedka. Sanjalo se mi ni, od koga bi lahko to bilo. Naslednji dan sem dobila sporočilo od bivšega: 'upam, da si uživala v dnevu, ko si mislila, da si nekomu dejansko všeč. Bile so od mene.' …no, so pa vrtnice bile vsaj drage in lepe."

7. Čestitka izdajalka

"Bila sem pri fantu doma in se preoblačila, ko sem našla čestitko za valentinovo od drugega dekleta, v kateri je predlagala 'seksi trenutek' in se mu zahvalila, da je tako popoln. Preverila sem datum in bil je današnji! Seveda z najinimi načrti ni bilo nič, ostanek noči pa sem preživela sama s steklenico vina."

8. Nick polomija

"Dobival sem se z nekim fantom in odločila sva se, da preživiva valentinovo skupaj. Lep večer se je sprevrgel v nekaj več.

Po koncu me je pogledal in mi rekel 'res mi je nekdo všeč'. Mislil sem, da se je to nanašalo na mene, zato sem z nasmehom na obrazu vprašal: 'Res? Kdo?'. Odgovoril mi je: 'njegovo ime je Nick'. …Moje ime ni Nick."

9. Kradljivec kolačkov

"Ves dan sem pekla rdeče žametne kolačke za svojega fanta. Z njimi sem šla k njemu domov, kjer je bila tudi njegova družina. Pogledal me je in rekel: 'Mislim, da tako ne bo šlo več.'

Z rok mi je vzel kolačke, me potisnil skozi vrata in jih zaklenil. Bila sem tako šokirana, da sem samo odšla. Na koncu sem šla sama v kino, saj sem že prej kupila vstopnice."

10. Izkoriščevalec barskega računa

"S tem fantom sva imela občasno zvezo, bila sva v njej, potem spet ne in tako naprej. In tako sva bila pred valentinovim spet skupaj. Šla sva na večerjo, ki jo je on plačal. Kasneje sva se na nekaj pijač odpravila v najin najljubši bar.

Pol ure kasneje je izginil in našla sem ga, kako je govoril z drugim dekletom.

Šla sem do njiju, on pa se je delal, kot da me ne pozna in mi rekel, naj ju pustim pri miru. Ko sem želela plačati račun, je ta znašal čez 200$, čeprav sva spila samo dve pijači. Nato mi je natakar povedal, da je ON kupil veliko pijač za druga dekleta in vse to dal na moj račun. Verjetno ne rabim povedati, da po tem več nikoli nisva bila skupaj."

Pripravila: Nika Švajncer

VIR: BuzzFeed

Preberi še: 20 skrivnosti, kako ostati skupaj za vedno ali pa Pazljivo pri iskanju ljubezni na spletu! Na osamljene prežijo številni prevaranti!

Priporočamo tudi: Si v odnosu, ki je manj, kot si zaslužiš? Preveri in (če je treba) zamenjaj fanta!

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ