Želiš v leto 2021 vstopiti srečnejša kot kdajkoli? Samo TO (1 stvar!) odstrani iz svojega življenja

Če želiš v novo leto vstopiti srečnejša kot kdajkoli, iz svojega življenja nujno odstrani vse toksične ljudi. Dovolj je bilo, leto 2021 naj bo zares tvoje!

Želiš v leto 2021 vstopiti srečnejša kot kdajkoli? Samo TO (1 stvar!) odstrani iz svojega življenja (foto: Profimedia) Profimedia
25. 12. 2020

Če te je leto 2020 česa naučilo, te je to, da je življenje izjemno krhko. Nikoli ne veš, kaj te čaka jutri, zato se potrudi, da izkoristiš prav vsak dan, kot da je tvoj zadnji.

Najboljša stvar, kar jo lahko narediš, da bi se v novem letu počutila kar se da "lažjo" in brezskrbno, je da se posloviš od toksičnih ljudi, ki tvoj svet zgolj delajo nesrečn.

Okoli sebe si zaslužiš imeti ljudi, ki iz tebe potegnejo le najboljše, ti narišejo nasmeh na obraz, te spodbujajo in podpirajo pri tvojih sanjah.

V letu 2021 se poslovi od ljudi, ki so nezmožni opravičila, kompromisov in samorefleksije. Ljudi, ki trdno varjamejo, da nikoli ne naredijo napake in ne prevzemajo odgovornosti za svoja dejanja. Odidi stran od kogarkoli, ki bi raje naredil nešteto korakov nazaj, kot pa delal na sebi ter se razvijal v modrejšo in boljšo osebo.

V letu 2021 se poslovi od ljudi, ki te obsojajo pretiravanja vsakič, ko z njimi deliš svoje misli. Ljudi, ki pravijo, da si preveč občutljiva, kot bi bila to slaba stvar. Obkroži se z ljudmi, ki cenijo tvojo zmožnost čustvovanja in tega, da ti je mar. Odidi stran od tistih, ki verjamejo, da je tvoje veliko srce slabost in ne moč.

V letu 2021 se poslovi od ljudi, ki zanemarjajo tvoja čustva. Ljudi, ki se obnašajo, kot da nimaš pravice biti žalostna, ker se njim v življenju slabše godi, in da nimaš pravice biti ponosna nase, ker njim gre boljše. Odidi stran od ljudi, ki vsako stvar spremenijo v tekmovanje in v tebi vzbujajo slabo vest zaradi nečesa, ki ti sicer prinaša radost.

V letu 2021 se poslovi od ljudi, ki izkoriščajo tvoje mehko srce. Ljudi, ki se ti oglasijo le takrat, ko potrebujejo uslugo ali pa se ti želijo potožiti zaradi svojih problemov. Ljudi, ki jih nikoli ni ob tebi, ko jih potrebuješ, ker se zmeraj prikažejo le takrat, ko se to njim zdi priročno.

V letu 2021 se poslovi od ljudi, ki pritiskajo nate, da počneš tisto, kar oni menijo, da je zate najboljše. Ljudi, ki te silijo k ogledu filma, ki si ga oni želijo gledati, in pijačam v barih, ki so jih oni izbrali. Poslovi se od ljudi, ki ignorirajo tvoje mnenje in niso zmožni razumeti besedice "ne". Ljudi, ki jim je vseeno za to, kar misliš, saj jim je mar le zase.

V letu 2021 se poslovi od ljudi, ki ti dajejo neiskrene komplimente in te "grdo gledajo". Ljudi, zaradi katerih se počutiš manjvredno. Ljudi, ki so srečni le, ko nekoga drugega delajo nesrečnega. Odidi stran od "prijateljev" in družinskih članov, ki ti niso zmožni čestitati ob tvojem uspehu, saj bi raje videli, da si nesrečna. Ker je njihovo ljubosumje glasnejše od njihove ljubezni do tebe.

V letu 2021 se poslovi od vseh toksičnih ljudi, saj si zaslužiš biti obkrožena s soncem. Zaslužiš si izstopiti iz teme – enkrat za vselej.

Po predlogi Holly Riordan

Preberi še: VSE, kar moraš vedeti o razmerjih, če se želiš v letu 2021 zaljubiti

Priporočamo tudi: Horoskop: To je VSE, kar za SREČNO razmerje potrebuje tvoje znamenje