Horoskop: To je VSE, kar za SREČNO razmerje potrebuje tvoje znamenje

Tako kot za vse ostalo, imamo različni ljudje različna prepričanja o tem, kaj resnično definira ljubezen. Poglej, kako jo definira tvoje astrološko znamenje. Imamo prav?

Horoskop: To je VSE, kar za SREČNO razmerje potrebuje tvoje znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
17. 12. 2020

Za nekoga je ljubezen navdušenje in pustolovščina in strast, ki se nikoli ne konča. Za drugega pa je preprosto to, da najde nekoga, s katerim se bo lahko na kavču zavil v odejo in gledal svojo najljubšo serijo do konca svojih dni.

Definicij ljubezni je ogromno – recimo toliko, kolikor je ljudi. Dejanja, besede, naklonjenost; vsak izraža ljubezen na popolnoma drugačen in svoj, unikaten način. In to je tisto, kar naredi ljubezen tako posebno.

V nadaljevanju poglej, kaj zate pomeni ljubiti glede na tvoje astrološko znamenje. Se strinjaš z nami?

OVEN

Ljubezen kažeš skozi to, da počneš stvari za svojo drugo polovico. Si kraljica tekmovanja, hitrosti in vodenja, kar pa definitivno igra vlogo v tem, kako definiraš ljubezen.

Verjameš, da je ljubezen odvisna od tega, kaj lahko dokažeš drugi osebi.

Želiš, da ti partner pokaže, kako zelo te ljubi, ne samo, da ti to pove. In velik del tega, kako ti izražaš svojo ljubezen je z dejanji. Ta povedo več kot besede.

BIK

Ljubezen definiraš skozi udobje. Verjameš, da ko ti je lepo in udobno z določeno osebo, lahko izkusiš polnost ljubezni.

Ker čutiš, da sta si udobje in ljubezen zelo blizu, ti je kvalitetno preživljanje časa s tvojim partnerjem zelo pomembno. Če si ne vzameta časa drug za drugega, sta potem res prioriteta v vajinem življenju?

Sovražiš občutek negotovosti v katerikoli situaciji, še posebej pa v razmerjih. Varnost zdravega razmerja je tisto, kar zate resnično pomeni ljubezen.

DVOJČKA

Ljubezen kažeš skozi globoke pogovore in nežne besede. Komunikacija je zate ključ! Si nekoliko "zmešana" in družabna, hkrati pa neverjetno analitična in resna.

Ravno zaradi tega vedno govoriš. Če se zdi, da se vajin pogovor nikoli ne bo končal in vama nikoli ne zmanjka tem, je to ljubezen.

RAK

Ljubezen je zate to, ko je preživljanje skupnega časa ravno tako sproščujoče kot če bi bila sama (morda še bolj!). Sproščanje vzameš zelo resno, predvsem zato, ker se ti zdi, kot da to včasih ni mogoče.

Si zelo čustvena, zato je nekdo, ki v razmerje prinese ravnovesje, zate zelo pomemben.

Ljubezen je zate to, da te lahko nekdo pomiri še bolj kot lahko pomiriš samo sebe. Če se boš namesto za dan na plaži s čudovitim pogledom odločila zanj, veš, da gre za ljubezen.

LEV

Ljubezen definiraš bolj skozi luksuzno oko. Všeč ti je, ko te razvaja; dobra večerja, nepričakovana darila, presenečenja. Po naravi si dramatična in samozavestna, vendar pa imaš tudi nežno stran za tistega, ki zate skrbi.

Ljubezen bi morala biti kot pravljica iz tvoje najljubše knjige ali filma – z vso to glasbeno podlago in ostalim. Zate je ljubezen to, da drug drugega obravnavata kot da sta modre krvi, kraljevsko.

DEVICA

Ljubezen zate pomenijo majhne stvari. Si oseba, ki je med vsemi najbolj orientirana k podrobnostim in prav s tem želiš tudi pokazati in sprejemati ljubezen.

Večer na kavču ob dobrem filmu in naročeni pici po dolgem dnevu v službi je zate največji pokazatelj ljubezni.

Preprosto kazanje medsebojne naklonjenosti in to, da sta najboljša prijatelja, je zate izkazovanje ljubezni. Dokler je zvest, si ti srečna.

TEHTNICA

Zate gresta ljubezen in mir z roko v roki. Ljubezen definiraš kot povezavo dveh duš. Se ob njem počutiš mirno? Ali obstaja nekakšna povezana, ki združi celotno vesolje v en sam prostor?

To so stvari, ki so zate resnično pomembne. Tisti nočni pogovori in gledanje zvezd med tem ko že planirata za naprej točno pokažejo, zakaj in kako ljubiš svojo drugo polovico.

ŠKORPIJON

Če obstaja kdorkoli, ki ljubi ljubezen, si to ti. Živiš za najboljše izkušnje v življenju in to, da imaš najboljšo ljubezen, je definitivno vključeno v to.

Zabavanje s partnerjem je zate velik odločilni faktor, ko govorimo o ljubezni.

Svoja razmerja vzameš resno, zato je predanost zate zelo pomembna, ko ljubiš nekoga. Želiš si najdlje možno trajajočo ljubezen, ki jo lahko najdeš in zate je najpomembneje, da najdeš nekoga, s katerim se lahko smeješ, pogovarjaš in se nanj vedno zaneseš.

STRELEC

Ljubezen pri tebi presega vsa pričakovanja. Imaš bolj nekonvencionalno idejo o ljubezni; rada si neodvisna in sovražiš biti omejena. Ampak to ne pomeni, da ljubezni ne jemlješ resno.

Tvoja ljubezen mora biti tudi tvoj najboljši prijatelj.

Nekdo, ki se smeji vsem tvojim šalam, prepotuje svet s teboj in ti dovoli, da postaviš nešteto vprašanj, ki se nikoli ne končajo. Ljubezen definiraš kot partnerstvo, ki je hkrati zabavno in zanesljivo.

KOZOROG

Ljubezen definiraš kot tradicijo. Si resna oseba in zate je lahko ljubezen včasih preveč ranljiva. Kljub tvojem odgovornem načinu življenja pa je zate ljubezen resna stvar in tistih besed ne boš rekla ravno vsakomur.

Kar resnično zgradi razmerje so tradicije, ki jih oblikuješ; zmenek enkrat tedensko, kino ob torkih, počitnice na morju vsako poletje. To so stvari, ki vaju povežejo v družino in zaradi katerih imaš to osebo resnično rada.

VODNAR

Ljubezen je zate najglobja oblika intimnosti. Ljubezen definiraš kot ključ, ki odklene tiste dele tvojih možganov, ki se zdijo smiselni le tisti eni osebi.

Rada imaš filozofiranje in preučevanje prav vsega in najboljša ljubezen, ki si jo lahko želiš, je tista, kjer lahko s partnerjem konstantno rasteš in se učiš.

Zate je ljubezen vprašanje, na katerega nikoli ne moreš najti končnega odgovora in do katerega boš skušala priti celo življenje.

RIBI

Tvoja definicija ljubezni je kot da bi prišla iz najbolj čustvenega romana. Si občutljiva, nežna in način, na katerega definiraš ljubezen, je prav tako takšen.

Ljubezen je zate oblika umetnosti; glasba, slikanje, poezija.

Si veliko bolj intuitivna kot drugi ljudje in to se kaže tudi skozi način, na katerega ljubiš. Ljubezen je najbolj umetniški način, na katerega se lahko izraziš.

Zate je ljubezen harmonija in pravičnost, prepletena z vesoljem.

Preberi še: “Moški, ki te ima zares rad, te bo hotel imeti samo zase” (7 resnic o moških) ali pa Kako postaneš fatalna ženska, ki se ji moški ne morejo upreti? Tako!

Priporočamo tudi: Horoskop: To je tisto, kar te dela tako posebno (glede na tvoje astrološko znamenje)