Želiš do popolnih obrvi kar doma?

Z razvojem inovativne, individualne šablone za obrvi, po meri oblikovane za vsako stranko posebej, je podjetje NEYES Brows ponovno prineslo revolucijo na kozmetični trg. S šablono, ki je ročno izdelana za vsako stranko posebej, je oblikovanje POPOLNIH OBRVI zdaj mogoče kar doma – in to hitro ter povsem preprosto.

Želiš do popolnih obrvi kar doma? (foto: Neyes Brows) Neyes Brows
4. 12. 2017 | Promocijsko sporočilo

Popolno definirane in oblikovane obrvi, ki se ne razmažejo, hitro in preprosto ter v udobju vašega doma. In to vsako jutro.

Metodo Neyes Brows je razvil g. Günter Krause, eden vodilnih strokovnjakov na področju kozmetike v Nemčiji, ki je prisoten v tej panogi že več kot 25 let. Pri Neyes gre za oblikovanje NARAVNIH obrvi. Zelo podrobno dodelan postopek, katerega cilj je, da se strankine naravne obrvi rehabilitirajo in postanejo naravno take, kot si ji stranka želi - so optimalne za njen obraz.

Gre za popolnoma neagresivno metodo, saj pri tretmaju ne pride do posega v kožo, tako da lahko stranke po samem tretmaju brez problema odidejo tudi v službo.

Neyes Brows

Pri Neyes tretmaju je vsak korak dodelan do potankosti

Gre za zelo oseben pristop do strank, saj ne uporabljajo vnaprej narejenih šablon, ampak opravijo izmero obraza pri vsaki stranki posebej in glede na meritve ustvarijo šablono za vsako osebo posebej. S tem dosežejo idealno obliko obrvi za vsakogar.

Pri postopku se uporabljajo le vrhunski materiali (voski, barve, nitka), ki so primerni tudi za tiste z zelo občutljivo in tanko kožo ter so izdelani ekskluzivno za tretma Neyes Brows.

Cilj tretmaja Neyes Brows je rehabilitirati naravne obrvi, da postanejo naravno take, kot si jih posameznica želi, obenem pa so najprimernejše za njen obraz.

Več o NEYES BROWS in ostali kvalitetni ponudbi kozmetike izveste na www.neyes.si!

Postani stilistka Neyes Brows

Želiš tudi TI postati stilistka Neyes Brows? TUKAJ si poglej, kako hitro in enostavno do izobraževanja.