Zdaj, ko je Harry zaseden, je tu še 5 princev, ki jih lahko poročiš!

Ne razumite nas narobe. Nad dejstvom, da sta se princ Harry in Meghan Markle zaročila smo 'nad-navdušene', je pa res, da za trenutek sanje o tem, da bi na polo tekmi mimogrede srečala princa Harryja in postala Kraljica Anglije, razblinilo na tisoče koščkov. A samo za trenutek ...

Zdaj, ko je Harry zaseden, je tu še 5 princev, ki jih lahko poročiš! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 12. 2017

Princ Amedeo of Belgium? Zaseden. Princ Carl Philip, Duke of Värmland? Tudi! Kronani princ Frederik of Denmark? Davno poročen! Kaj pa nekdanji spremljevalec Adriane Lima, princ Wenzeslaus of Liechtenstein? Na žalost prav tako.

Kdo torej ostane? Tu je 5 princev, ki bi se lepo podali k tvoji zmenkarski retrospektivi. 

Kronani princ Hussein Bin Abdullah iz Jordanije

23 - letni sin kralja Adbullaha in kraljice Rania ni samo kraljevič ampak tudi Instagram zvezda, saj mu na tem družabnem omrežju sledi več kot 1.2 milijona ljudi. Mimogrede, kje se je skrival do zdaj?

Šejk Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum iz Dubaja  

Če smo prej govorile o Instagram zvezdi, počakajte tole ... dubajski kronani princ, bolje poznan pod imenom Fazza, ima na Instagramu zavidljivih 5.9 miljonov sledilcev. 35 - letnik na njem deli vse od njegovih podvigov na konju, do potapljanja in celo ... 'sokolirstva'. 

 

Good morning #mydubai صباح الطير

A post shared by Fazza (@faz3) on

Princ Sébastien iz Luxembourga

Brez skrbi, na fotografiji je s sestro, princeso Alexandro. 25 - letnik je oficir in najmlajši med petimi otroki, zato verjetno nikoli ne bo kralj. Kar je super! To vama bo pustilo veliko več časa za skupne vragolije!

Princ Jean Christophe Napoléon Bonaparte

Jap, dobesedno Napoléon Bonaparte! Ali vsaj njegov naslednik, saj je 31-letnik pra-pra-pra-pra nečak slavnega Napoléona. Jean sicer nima Instagrama, ima pa Linkedln ... zakaj mu torej ne bi poslala maila?

Princ Joachim iz Belgije 

Tudi ta princ verjetno nikoli ne bo sedel na kraljevem prestolu, saj je za to že poskrbela njegova sestrična, princesa Elisabetha, najstarejša hči belgijskega kralja Philippa. Zdaj je član belgijske vojske, svoje znanje pa je pridobival tako v Angliji, kot tudi v Italiji. Mirnooooo!

Pripravljeno po predlogi Elle Australia.

Preberi še: Ob teh modnih trenutkih leta 2017 boš ostala brez besed!

Priporočamo tudi: Pozabi na okrašeno smrečico za božič! TO je nov trend, ki je obnorel Instagram ...