Zamenjam razsvetljenje za hiter vibrator

Tako je naslov nove knjige slovenske pisateljice Savine A. Ritter, ki ti bo pokazala pot v duhovnost.

17. 12. 2009

Gre za mešanico romana in priročnika za potovanje v svet duhovnosti in zdravja. In to po resnični izkušnji!

Paket za potovanje vase

Knjiga ima v sebi prav vse, je dober roman z globokim občutenjem, polna je življenjskih situacij, v katerih se vsak dan znajdeš tudi sama, hkrati pa je tudi vodnik, saj te bo kot prijateljica vodila skozi zamotana, pa vendar tako preprosta vprašanja o življenju. Seveda pa ne bo ostalo pri tem, saj ti bo skozi učenja vseh mogočih avtoritet duhovnosti, osebnostnega razvoja, zdravja, alternativnih ved … nizala tudi odgovore.

Vse resnično

Naj ti zaupamo, da je pisateljica Savina A. Ritter (o njej si lahko nekaj prebereš tudi v članku Moj poklic multipraktik) vse to res doživela. Bila je pri vseh zdravilcih, gurujih in avatarjih in ni ji bilo prizaneseno …

Kdo je Savina A. Ritter?

Še preden je začela hoditi v osnovno šolo, se je v gradu Maharišija Maheš Jogija učila napredne tehnike transcedentalne meditacije – jogijsko lebdenje. Pri sedmih letih se je izobraževala v slovitem Hippocrates Helath inštitutu pri nutricistični avtoriteti Ann Wigmore, bivala v makrbiotični kliniki Mitchija Kushija, ter pri Elisabeth Clare Prophet vstopila v svet vnebovzetih mojstrov. Osemnajstletna je stažirala pri operaciji čudežnega kirurga v Braziliji, ter dobila iniciacijo na luninem obredu posebne šamanske veje. Vmes je bila kar nekajkrat krščena, njena botrica je med drugim Marija Pavlovič, vidkinja Matere Božje iz Medžugorja; prejela cel kup posvetitev; pa obiskala avatarko Mamo Meero in Sai Babo. Kasneje se je v Sloveniji in širom po svetu izobraževala na področju zdravja, nutricizma, wellnessa (biofotonska celična regeneracija, homeopatska mesoterapija), duhovnosti, pomlajevalnih tehnik, izvorne tantre, vrlin samorazvoja, taoizma in različnih oblik joge (krija, Iyengar, bramavidya, pranajama, …).

Od leta 2008 poučuje in nadgrajuje program Joga učvrstitev Obraza; vadbo, ki ni le fitnes obraznih mišic, ampak tudi izjemen aktivator endokrinega sistema. Pri tem ji pomagajo domači in tuji strokovnjaki, ter svetovno priznan indijski nevrokirurg. Z dragocenimi znanjem pa ji obzorja širi tudi Dušan Donko - specialist kitajske metafizike, ter mojster taoizma.

Savina je torej dekle, ki si je upalo o vsem tem napisati knjigo … zato preberi nekaj odlomkov iz njene knjige:


Vaja za večno mladost

Če se ustni kotički obrnejo navzdol, naredi podbradek ali povesi brada; je to znak, da so se povesile tudi prsi, pa reproduktivni organi in medenica. Najlažje je prekrvaviti vse organe; predvsem spolne, ki so 'peč' našega telesa s krčenjem in sproščanjem krožnih mišic; ki so okna in vrata življenja. (Ali pa smrti – če niso dovolj močne!!!) Torej s krepitvijo obeh očesnih, ustne, vaginalnih in analnih mišic; z izvajanjem jogijskega fitnesa za obraz in taoističnih notranjih tehnik. Če ženske zraven izvajamo še masažo prsi, začnemo na naraven način proizvajati in balansirati estrogen, ki ga telo z veseljem sprejme in uravnoteži z drugimi snovmi. In s tem ustavimo biološko uro!

Bog, spolnost

Kaj pa če te Bog razočara, če ti ne pokaže, da je s tabo, ko je najtežje? Če ti dokaže, da si sama?

Ideja Boga je le hojca. A mi se toliko časa oklepamo hojce; nočemo iti naprej iz te faze, da hojca postane invalidski voziček in potem smrtna postelja.

Bog je skoncentrirana izvorna energija. In tudi ti se lahko enako skoncentriraš. Postaneš enakovredno dovršena in napolnjena. A če ne boš zmogla pogledati in sprejeti energije, ki te je ustvarila, ne boš sposobna odkriti tega, kar te bo naredilo nesmrtno. Osvobojena  spolna energija je temelj duhovne enosti.

Urin - tekoče zlato

Zelo zgodaj zjutraj si je treba najprej očistiti jezik in potem po potrebi dvajset minut žvrkljati nerafinirano sončnično ali sezamovo olje – ki potegne iz žlez vse strupe – ga izpljuniti ter nato z mlačno vodo sprati usta. Nato se naredi posebno različico jogijske vaje lev, ki tudi iz prebavil odlepi vse strupe in jih pomaga izločiti. Za tem se spije urinček cekinček in nato se gre dihat sončni vzhod, najboljšo možno substanco za vitalnost.

Indija, puttaparti

Če je svet bolnišnica, je tale ašram soba za intenzivno nego. Izkoristi vse, kar ti ponuja!

"Veš kaj, ti, Baba babast! Totalno si nepošten!" sem se razburjala.

"26. boš izgubila uro!” je zadonelo. V istem trenutku sem se dvakrat stresla – in to tako močno, kot da bi padla na električno napeljavo. V srcu me je začelo peči; občutila sem, kot da bi mi ga nekdo z nožem poizkušal izdolbsti. Nato sva se s Sai Babo začela pogovarjati. Vedela sem, da me želi usmeriti nazaj na mesto, s katerega sem zbežala.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri