Wow! Takšno je najdražje stanovanje v Ljubljani (poglej te fotografije)

Za to stanovanje v Šiški bi morala odšteti skoraj dva milijona evrov. 🤯 Kakšno se ti zdi? Vredno denarja ali sploh ne? Povej nam!

Wow! Takšno je najdražje stanovanje v Ljubljani (poglej te fotografije) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 12. 2021

V soseski Belle vie Tivoli v Spodnji Šiški je na prodaj v celoti opremljeno luksuzno petsobno stanovanje v dveh nadstropjih, ki se poleg razkošnega števila kvadratov ponaša tudi z razgledom na prestolnico.

Kot so zapisali pri nepremičninski agenciji Stoja, so arhitekti stanovanje z bivalno površino 217,14 m2 zasnovali premišljeno ter ga opremili samo z izbranimi materiali.

Veliki tedenski horoskop: To te čaka od 6. do 12. decembra (pripravi seeeee)

Za razkošno domovanje so izbrali po meri izdelano vrhunsko pohištvo italijanskih obrtnikov, ki opremljajo za najzahtevnejše stranke v mondenih letoviščih, kakršna sta St. Moritz ter St. Barts.

Stene so obložene z evkaliptusovim lesom, pokrit osrednji kamin Planika je opremljen s podnožjem iz kamna in zaščitnim steklom. Jedilnico, središče doma, pa krasi lestenec iz muranskega stekla.

Poglej si ga tukaj:

Med podrobnostmi, ki so jih izpostavili prodajalci, so še drsna vrata v kuhinjo, izdelana v kristalu z ročno tkano dekorativno mrežo, ter lakirana dnevna miza.

Za ljudi, rojene v teh 3 znamenjih, bo december fantastičen mesec (uresničile se jim bodo vse želje)

Kakovostno oblazinjenje sedežne garniture je prekrito s finimi tkaninami proizvajalca Poliform, sama garnitura pa je iz masivnega hrastovega lesa z okrasnimi vzglavniki luksuzne znamke Hermes.

Poleg kuhinje z vgrajeno profesionalno belo tehniko se stanovanje ponaša z več kopalnicami - vsaka spalnica ima svojo, opremljeno s keramiko v marmorju in sanitarno opremo Villeroy & Boch ter pipami Fria.

Materiali v kopalnici so v visokem sijaju in najvišje kakovosti, običajno se uporabljajo v navtični industriji, so še dodali.

Delno lesena in delno ozelenjena spodnja terasa v velikosti 133,59 m2  s pogledom na Ljubljano z okolico je opremljena s kuhinjo in zunanjo sedežno garnituro. 

Strešna terasa v velikosti 129,92 m2 ima predpripravo za jacuzzi, predpripravo za letno kuhinjo ter v vseh štirih kotih tudi predpripravo za zalivalni sistem.

In koliko je treba odšteti za takšno razkošje sredi Ljubljane? Pri Stoji so vrednost nepremičnine ocenili na 1.790.000 evrov. Kot so nam potrdili, kupca še čakajo.

Matej (Ljubezen po domače) po snemanju zelooooo shujšal (imamo nove fotke)

Fotografije: Nepremičninska agencija Stoja, POP TV, Profimedia

Vir: Metrolopolitan.si