Uuuu! Pokukaj v paket, ki ga vlada na dom pošiljam vsem, ki so v karanteni (za-ni-mi-vo)

Pri nas je v tem trenutku v karanteni več deset tisoč ljudi, vsebina tega paketa pa je totalno navdušila! 😍

Uuuu! Pokukaj v paket, ki ga vlada na dom pošiljam vsem, ki so v karanteni (za-ni-mi-vo) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 1. 2022

Pandemija je ponovno dobila nov zagon, in to ne le v Sloveniji, ampak tudi drugod po svetu. 

In če smo v Sloveniji v poštne nabiralnike prejeli pismo predsednika vlade, so na Japonskem ubrali povsem nov pristop, in vsem, ki so ta hip v karanteni, na dom poslali domiselne (predvsem pa uporabne) pakete. 

IKEA: To so izdelki, ki so se v zadnjem tednu podražili za kar 50 odstotkov (in kateri se še bodo)

Kaj točno se v njih skriva je na spletnem mestu Reddit delil eden od tistih, ki so se zaradi koronavirusa ta teden znašli v karanteni, kaj točno ga je pričakalo na domu, pa si lahko pogledaš spodaj.

Poglej tukaj:

Vsebina zgornjega paketa je torej sestavljena iz živil, ki naj bi jih ena oseba potrebovala v času karantene, vsebuje pa instant rezance, vodo, začimbe, nekaj sladic in prigrizkov.

A to ni edin način, kako je japonska vlada pomagala svojim državljanom v karanteni.

"Vsako jutro so me poklicali in vprašali, kakšno je moje počutje, če imam vročino, kakšni so ostali simptomi in kakšna je moja raven kisika. Vprašali so me tudi, ali želim ostati v hotelu, kar pa sem zavrnil, saj v stanovanju živim sam. Vprašali so me tudi, ali želim, da mi na dom pošljejo hrano, s čimer sem se strinjal (bilo je brezplačno), nisem pa pričakoval takšnega paketa, niti ne vem, ali je identičen temu, kar so dobili drugi, ki so se testirali v Tokiu in bili pozitivni," je še povedal.

Kako kul, se strinjaš?

Fotografije: Profimedia