Uou! TA viralen TRIK bo tvoj dom odišavil v HIPU (in ne stane NIČ!)

Če obožuješ, da tvoje stanovanje noro diši, poskusi TA trik, ki je boljši od katerekoli kupljene dišave za dom! 

Uou! TA viralen TRIK bo tvoj dom odišavil v HIPU (in ne stane NIČ!) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2021

Tudi ti kot nora kuriš dišeče svečke, eterična olja pa so pogosteje v uporabi kot olivno v solati, se boš zagotovo razveselila novega trika, ki ga je na TikToku (kje pa drugje) delila navdušena uporabnica.

Pred časom je na Instagramu Khloe Kardashian delila svoje (morda zaigrano) navdušenje nad dišavami za dom, s katerimi naj bi sama vsak dan osvežila vonj svojih okrasnih blazin ter posteljnine.

Bi ga imela tudi ti?

Ne, zanj ti ni treba prečesati vseh trgovin na tem planetu, saj si lahko doma zamešaš svojega, ki po mnenju spleta, deluje še veeeeeeliko bolje od njegovih vnaprej pripravljenih bratrancev.

Te zanima, kako?

Uporabnica TikToka je torej delila recept, s katerim je zamešala svoje razpršilo za odišavljanje doma, in ta vključuje izdelek, ki ga imaš zagotovo doma.

TO je razlog, da tvoja sveže oprana oblačila NE dišijo (napaka, ki jo verjetno počneš)

Z vodo zmešaj mehčalec za pranje perila, in če imaš doma, lahko dodaš tudi intenzivne dišeče kroglice za pranje. Mešanico vlij v steklenico s pršilko in … voila!

Svoj novi ‘fensi’ dišeče razpršilo zdaj pošpricaj po dekorativnih blazinah, zavesah in ostalem tekstilu, in uživaj v vonju ‘pravkar opranega stanovanja‘. 

Video pa si lahko pogledaš tukaj:

@lifewithmina07

This is 100x better than febreze! #houseoftiktok #cleaning #CleanFreshHype #cleanchallege #hinched #hinchin #fyp #fypage #foryou

♬ ily (i love you baby) - Surf Mesa

TOLIKO vode bi morala spiti na dan glede na svojo težo, če želiš IZGUBITI KILOGRAME

Vir: Deklica.si

Fotografije: Profimedia