TUKAJ najdeš najlepši pogled na San Francisco (za vse Insta popotnice)

Se odpravljaš v Kalifornijo? Če te bo pot zanesla v San Fran', kot mu rečejo lokalci, moraš noč nujno preživeti tukaj ... 

TUKAJ najdeš najlepši pogled na San Francisco (za vse Insta popotnice) (foto: Unsplash.com/Jack Finnigan) Unsplash.com/Jack Finnigan
6. 5. 2019

Če se že potikaš po zahodni obali Kalifornije, moraš nujno obiskati mesto, ki ga definirajo vijugaste in strme ulice, znameniti rdeč most, ki se bohoti izza zalivske megle in visoke osvetljene stolpnice.

Če se odpravljaš v San Francisco, bodi finančno pripravljena, saj boš za vsako stvar odštela kar precej denarja. A to še ne pomeni, da mesto za svojo ceno ne ponuja nekaj najboljših hotelov, restarvracij in koncertov na svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Clift (@theclift) on

THE CLIFT ROYAL SONESTA

Na svojem izletu je naša novinarka dve noči prenočila v razkošnem hotelu The Clift Royal Sonesta, ki se vzpenja med ostalimi visokimi stolpnicami v samem osrčju živahnega mesta, stoji na dolgi ulici, na kateri domujejo galerije, trgovine z visoko modo, gledališča in koncertne hale. 

Hotel, ki je pravi mali muzej (razstavlja široko zbirko oblikovalskih stolov), ponuja najlepši pogled na mesto. Odlikuje pa ga tudi preprost in sodoben dizajn. Na njegovi strehi pa domujejo mestne čebele, ki goste razveseljujejo z medom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌺A M I (@lunaticpoetry) on

Udobno spanje, čudovit pogled in vrhunski koktejli

Poleg čudovite in prostorne sobe, ki je v mestu prava redkost, z udobnimi posteljami in velikimi okni, ki razgrinjajo pogled na San Francisco, si lahko v hotelskem baru Redwood Room, ki je bil narejen leta 1933 za večerna druženja mestne elite in je v celoti odet v rdečkast les, privoščiš izvrstne koktejle. Zanje boš sicer odštela kakšnih 15 evrov, kar pa je običajna cena mešanih pijač v tem delu sveta.

Če si se v mestu na robu ameriške celine pripravljena razvajati v pravem slogu šik San Francisca, je The Clift Royal Sonesta Hotel, prava izbira zate.

Svojo sobo lahko rezerviraš TUKAJ.

Fotografije: Instagram, Unsplash

Preberi še: VSE, kar potrebuješ, za najboljši ROAD TRIP po Kaliforniji (izkušnja naše novinarke)

Priporočamo tudi: Spoznaj TRIK Carrie Bradshaw, s katerim boš vzorce in barve kombinirala kot profesionalka (za vedno!)