Tretji del najbolj erotične zgodbe stoletja prihaja v naše kinematografe še pred valentinovim

Številni slovenski oboževalci in oboževalke filmske serije Petdesetih odtenkov bodo kmalu spet prišli na svoj račun. V nastajanju je namreč tretje filmsko nadaljevanje erotične knjižne uspešnice, ki je navdušila tako v obliki napisane zgodbe kot tudi na filmskih platnih.

Tretji del najbolj erotične zgodbe stoletja prihaja v naše kinematografe še pred valentinovim (foto: Karantanija Cinemas) Karantanija Cinemas
6. 11. 2017

Prva dva dela trilogije, ki je postala pravi svetovni fenomen, si je po vsem svetu ogledalo več kot 260 milijonov gledalcev, franšiza, ki je posneta po romanih britanske pisateljice E.L. James, pa je do sedaj globalno zaslužila skorja 950 milijonov dolarjev.

Petdeset odtenkov svobode

Novi del, ki je tudi zadnji v vrsti romantično erotičnih filmov o privlačni Anastasii Steele in skrivnostnem Christianu Greyu, nosi naslov PETDESET ODTENKOV SVOBODE. Na redni spored slovenskih kinematografov prihaja 8. FEBRUARJA prihodnje leto, premierne projekcije pa bodo na sporedu že večer prej.

Prihod prvega filmskega napovednika, ki si ga lahko ogledate spodaj, pa spremlja vroča novica, da bodo v naših kinematografih - Kolosej, Cineplexx in Maribox - vstopnice za premierne projekcije začeli prodajati že v petek, 10. novembra.

Predprodajo vstopnic bo nedvomno spodbudil tudi najnovejši napovednik, ki dviguje napetost in ponovno podžiga ugibanja o količini golote in erotičnih prizorov, o katerih se tudi tokrat govori že vse od začetka snemanja.

O FILMU:

Filmska trilogija Petdeset odtenkov je upodobitev erotičnih knjižnih uspešnic, ki so postale svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati. Odkar je serija romanov prispela na prodajne police, je bila prevedena v številne jezike in prodana v več 100 milijonov izvodih tako v tiskani kot tudi v digitalni obliki – kar jo uvršča med najuspešnejše in najhitreje prodajane knjižne serije vseh časov.

Petdeset odtenkov svobode

Zgodba sledi burnemu razmerju Anastasie Steele s premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem. Neverjetno privlačen, skrivnosten in strah vzbujajoči multimilijonar sprva popolnoma prevzame in zamaje njen nedolžni in naivni svet. Po drugi strani pa tudi Christiana premamita njena lepota in svobodni duh. Spustita se v vroče in strastno razmerje, ki bo v zadnjem delu trilogije dobilo svoj epilog.

 Petdeset odtenkov svobode

IGRAJO: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daughert, Kim Basinger, Marcia Gay Harden

REŽIJA: James Foley

SCENARIJ: Niall Leonard

Posneto po knjižni predlogi  E. L. James.

PRODUCENTI: Michael De Luca, Dana Brunetti marcus Viscidi in E.L. James