TOP 5 planerjev slovenskih ustvarjalk, ki bodo prebudili željo po organiziranosti

Začetek šolskega leta, nova služba, novi projekti so le trije dejavniki, zaradi katerih se v življenju ponavadi malo bolj organiziramo in se ne zanašamo le na 'post-it' listke (ki tekom dneva izginejo neznano kam).

TOP 5 planerjev slovenskih ustvarjalk, ki bodo prebudili željo po organiziranosti (foto: PrtSc Instagram/ustvarjalnicarp) PrtSc Instagram/ustvarjalnicarp
9. 9. 2017

K boljši organizaciji zagotovo pripomorejo tudi različne aplikacije na tvojem pametnem telefonu, ki pa zagotovo niso tako simpatične in šik kot nekateri planerji. Na spletu najdeš pravo poplavo malih dnevnikov, ki ti pomagajo, da si razporediš svoje obveznosti in zabeležiš vse pomembne dogodke. V zadnjih letih so tudi slovenske ustvarjalke svojo kreativno naravo usmerile v izdelavo simpatičnih planerjev, med katerimi zagotovo vsaka najde tistega pravega zase.

Poglej, katerih pet je letos ujelo našo pozornost.

1. Magic Planner

Magic Planner je že lansko leto požel veliko navdušenja. Letos je planer poleg šik naslovnice presenetil tudi z nalepkami, ki ti pomagajo pri načrtovanju in simpatično škatlo, v kateri ga prejmeš. 

(Cena: 21 EUR)

 

A post shared by @magic_planner on

 2. Ustvarjalnica Rebeka Perko

Ime Ustvarjalnica Rebeka Perko ti je verjetno znano, saj lahko na Facebooku stalno vidimo njene simpatično poslikane skodelice in krožnike. Letos je svojo ustvarjalno naravo usmerila še v izdelavo planerjev, ki so videti čudovito. Tukaj si lahko ogledaš še ostale, ki so na voljo.  

(cena: 20 EUR)

 

A post shared by Rebeka Perko (@ustvarjalnicarp) on

3. Baeba

Dekleti iz ekipe Baeba sta letos predstavili planer #polovička, ki nima vpisanih nobenih datumov, kar pomeni, da z uporabo začneš kadarkoli želiš. Planer ima tudi dve platnici. Namreč, ko končaš zgodbo prvih šestih mesecev uporabe, obrneš nov list (planer dobesedno obrneš okoli) in pričneš znova.

(Cena: 28,50 EUR)

 

A post shared by Baeba (@mojabaeba) on

4. Simplaner

Tara Drev je mlada grafična oblikovalka, ki je letos predstavila svoj prvi planer A5 velikosti, kar pomeni, da je lahko vedno s teboj. Planer spremlja "simpl" dizajn in čudovite barve, ki načrtovanje in planiranje spreminjo v prijetno opravilo. Če ti je planerček všeč, hitro piši Tari in si zagotovi svojega.

 

A post shared by Tara Drev (@taradrev) on

5. Ustvarjam sanjsko leto

Aneja Štrukelj se je lotila izdelave rokovnika z bogato vsebino (misli, nasveti in naloge), ki ti poleg planiranja služi tudi kot motivacijski sopotnik pri ustvarjanju sanjskega življenja. Rokovnik lahko kupiš tukaj

(Cena: 18 - 28 EUR) 

Medtem ko boš beležila vse pomembne datume za izpite, predavanja, rojstne dneve, zmenke in družinske večerje, pa nikar ne pozabi pod 26. september pripisati: Cosmo konferenca. Udeležba obvezna za vse, ki želijo od super predavateljic izvedeti trike in nasvete, ki ti poleg dobre organiziranosti pomagajo kreirati uspešno življenje.

Pripravila: Tamara Bastarda

Preberi še: Kako izbrati pravi študij in osvojiti šolnino za novo študijsko leto

Priporočamo tudi: Imaš akne, mozolje in ogrce? Potem ti predlagamo tole!