To so 3 stvari, ki bodo tvojo (domačo) pisarno spremenile v tvoj najljubši prostor!

Če bi še pred koncem poletja rada osvežila svojo pisarnico (in jo naredila res KUL), imamo zate odlične predloge! 👇

13. 7. 2021 | Promocijsko sporočilo

V zadnjem letu in pol se je naše delo spremenilo za 180 stopinj. Kljub temu, da se je življenje do danes za mnoge že ustalilo in vrnilo v normalne tirnice, pa mnogi izmed nas še vedno raje delajo (khm, delamo) od doma.

Cosmo dekleta se zavedamo dejstva, kako pomembno je, da je tudi domača pisarna ali kotiček v dnevni sobi, od koder se priključujemo na Zoom, lepa in urejena.

Zate sem zbrala nekaj nasvetov in pripomočkov, ki ti bodo olajšali še zadnje izpite in lažje spravili k odgovarjanju na službene mejle tik pred dopustom.

#1 STENA IDEJ

Moodboard, navdihujoče misli in samolepilni listki s to-do seznama naj bodo tisti, ki jih boš zagledala ob dvigu pogleda nad računalniški zaslon.

Dodaj jim še kakšno fotko hišnega ljubljenčka, fantovo pismo in spominke z izleta s prijateljicami, da boš še bolj motivirana pri svojem delu.

#2 ZELENJE

Zelene rastline bodo vsaki pisarni dodale piko na i. Izbiraj glede na to, kako svetel je prostor in kako skrbna boš z zalivanjem, če nisi preveč vešča v skrbi za rastline (priznam, tudi meni je že umrl kakšen kaktus), pa pravo zeleno rastlino raje zamenjaj za kakšno umetno.

#3 POPOLNI PRIPOMOČKI

Tako kot so za mnoge motivacija za šport nova oblačila, so za nas, Cosmo dekleta, motivacija za pisanje člankov novi pisarniški pripomočki.

Članek, ki ga prebiraš, je nastal pod roza tipkovnico Logitech K380, fotke pa sem vanj dodala s klikom na miško serije Pebble M350.

Logitech Pebble M350

... je majhna brezžična miška, ki se ponaša z odličnim delovanjem in modernim minimalističnim videzom. Omogoča povezavo preko USB-A 4.2 GHz sprejemnika ali brezžične Bluetooth povezave. Za izjemno tiho klikanje in pomikanje poskrbita gumba in kolešček, nameščena baterija pa ponuja do kar 18 mesecev delovanja. 

Na voljo je v petih različicah - pastelnih odtenkih roza, modre in zelene ter v beli in sivi barvi - vse pa so majhne in priročne, saj lahko Logitech Pebble miško pospraviš kar v torbico in se dela lotiš od koderkoli.

Logitech K380

... je tipkovnica, primerna za vse tvoje Bluetooth naprave – računalnik, tablica in pametni telefon, s sistemi Windows, Mac OS, Android in iOS, ponaša pa se z brezžično povezljivostjo.

Odlikuje jo elegantna podoba in kompaktna zasnova, dolga življenjska doba baterij ter hkratna povezava do treh naprav, v roza in beli različici pa se bo super ujemala s katerimkoli odtenkom tvoje Pebble miške.

Kaj ni noro luštna?

Logitech MK470

... je brezžični namizni komplet miške in tipkovnice, z dosegom do 10 metrov ter na voljo v grafitni in beli barvi, ki bo tvoji pisarni s svojo kompaktno, minimalistično in tanko obliko dodal piko na i.

S tehnologijo Logitech SilentTouch bo tvoje delo za kar 90% tišje, z nizkoprofilnimi tipkami in simetrično miško pa bo tvoja uporaba računalnika udobna in še bolj produktivna. 

Jaz sem pripravljena na še en delovni dan!

Besedilo: Nataša Mernik

Foto: Promocijsko gradivo, Katarina Mljač