Tina Maze krasi naslovnico junijskega Cosmopolitana

Smučarska šampionka iz Črne na Koroškem Tina Maze je v svojem prenatrpanem urniku našla čas, da se je slikala za naslovnico najbolj priljubljene revije za mlade ženske v Sloveniji - Cosmopolitan. In rezultat je seveda več kot impresiven. Tina Maze z nove naslovnice naravnost sije in blesti - prav tako kot blesti na zasneženih strminah.

31. 5. 2012

"Kadar smuča naša najboljša smučarka vseh časov Tina Maze, je pri nas pred TV-sprejemnikom cela družina," je v uvodniku junijske številke revije Cosmopolitan zapisala nje urednica Tina Deu.

"Več vzklikov in vreščanja je v zadnji sezoni morda sprožil le skakalec Robert Kranjec, ampak samo zato, ker je fant, pri nas doma pa so punce v manjšini. In moji fantje bi vsi radi (daleč) skakali. Kljub temu skupaj z mano že dolga leta občudujejo mojo soimenjakinjo – vsi skupaj iz zime v zimo vneto navijamo zanjo in se iskreno veselimo njenih uspehov."

Tina Maze - šampionka tudi pred kamerami!

Čeprav smo si Tino na naslovnici Cosmopolitana želeli že med smučarsko sezono, smo veseli, da nam je končno uspelo.

Z njo smo preživeli dan, ki ga je namenila samo nam. To pa seveda ni kar tako – niti predstavljate si ne, kako natrpan je urnik profesionalne smučarke in kako težko ji je ukrasti nekaj ur!

"Priznati moram, da nas je malo skrbelo, kako se bo športnica od nog do glave znašla pred kamerami, ampak je bila bojazen čisto odveč. Ne spominjam se, kdaj smo naslovko posneli tako hitro in kdaj smo dobili toliko uporabnih fotografij, da smo se komaj odločili, katera je najboljša," pravi Tina (Deu) in v uvodniku nadaljuje:

"Že res, da smo bili vsi skupaj dobro pripravljeni in da je bila tokrat na setu čisto cela ekipa (glej fotke zgoraj), ampak največ je vedno odvisno od tistega, ki stoji pred kamero. In Tina je bila super!

Veseli smo, da se je pridružila pisani druščini Cosmopolitanovih deklet z naslovnice – zdaj je zagotovo še malo bolj naša."

Več o neverjetni Tini Maze najdeš v intervjuju v junijskem Cosmu, ki je kot vedno izšel zadnji četrtek v mesecu maju, - tokrat je ta padel na 31. maj, dogajanje na snemanju pa je vestno zabeležila tudi kamera Cosmo TV-ja, zato si posnetke nujno oglej na naslednjih povezavah:

zakulisje