Ti na cosmo naslovnici? 26. septembra si to željo lahko uresničiš!

Sredi septembra, ko bo tvoja najljubša revija že osmič zapored organizirala Cosmopolitanov tek v petkah in bo središče Ljubljane že v dopoldanskih urah napolnilo na desetine pogumnih deklet, bo v neposredni bližini dogajanje pestrilo tudi prav posebno slikanje za naslovnico revije Cosmopolitan.

11. 9. 2014

Na dan Cosmopolitanovega teka v petkah, ki je (zaradi neugodnih vremenskih razmer prestavljeno na) 26. septembra na Prešernovem trgu v Ljubljani, si boš v NLB Bankarni na Čopovi ulici dala izdelati spominsko naslovnico Cosmopolitana, ki jo bo krasila kar tvoja podoba.

Da se boš na naslovnici pokazala v kar najboljši luči, bodo seveda poskrbeli kar profesionalni fotografi.

Foto seansa s kavico v NLB Bankarni

Fotografiranje za personalizirano naslovnico Cosmopolitana si NLB Bankarno ni izbralo zgolj zato, ker je pač tam nekje v bližini. Vedeti moraš namreč, da NLB Bankarna tudi sicer ni neka običajna bančna poslovalnica, temveč gre za sodobno inačico poslovalnice, ki je opremljena z najnovejšo tehnologijo, kot so digitalni prikazovalniki, zaslon na dotik, NLB Infomat in iPad-i za brskanje po koristnih nasvetih. Je tudi prostor, kjer lahko ob klepetu s svetovalci, ob odlični kavi, v miru prebiraš tudi dnevno časopisje, NLB Finančne priročnike ter strokovno finančno literaturo. Poleg tega ima tudi prijazen in povsem "nebančni" delovni čas, in sicer med tednom do 19. ure, ob sobotah pa do 13. ure.

Še več. Srce NLB Bankarne je tudi predavalnica, v kateri se odvijajo različne delavnice in poučna predavanja, ki se jih lahko udeležiš povsem brezplačno.

Bankarna

Gre skratka za prostor, ki ga preveva duh sproščenosti in svetovljanstva, zato se nam v petek, 26. septembra, popoldan svobodno pridruži pri soustvarjanju živahnega kreativnega vrveža, ki bo tistega dne seveda nekoliko rožnato obarvan.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri