Tadej Polajžer je po mnenju Cosmo uredništva najlepši tipček ta hip (Cosmo mister 2021)

Naš tipček leta je ... 🔥.

Tadej Polajžer je po mnenju Cosmo uredništva najlepši tipček ta hip (Cosmo mister 2021) (foto: Luka Brataševec) Luka Brataševec
6. 6. 2021

Simpatični Tadej Polajžer se je predstavil na letošnjem izboru Mister Slovenije, na katerem smo ga v uredništvu okronale za Cosmo mistra. 23-letnik je sicer osebni trener in nasploh velik ljubitelj športa, sicer pa pravi, da je precej nasmejane in družabne narave; rad spoznava nove ljudi in premaguje različne izzive. V šali pravi, da včasih zna biti tudi malo tečen – še posebej takrat, ko na njegovem jedilniku ni veliko hidratov. Ga želiš še bolje spoznati? Tadej nam je odgovoril na 7 sočnih vprašanj o sebi.

Zakaj si se odločil za prijavo na lepotni izbor in kaj si od izkušnje odnesel?

Prijavil sem se, ker sem po naravi precej tekmovalen in se mi je izziv zdel zanimiv, hkrati pa sem v tekmovanju videl odlično priložnost, da spoznam svet manekenstva. Na tem področju praktično nisem imel izkušenj, pridobil pa sem ogromno; od novih idej, znanja do novih poznanstev. Nora izkušnja, ki jo priporočam vsakemu, ki ga tekmovanje zanima.

Katera je največja neumnost, ki si jo ušpičil kot najstnik?

Enkrat sem v srednji šoli zaradi plonkanja 'zabil' nemščino. Najbolj smešno je bilo, da so pri tem predmetu plonkali vsi – veliko sošolcev celo z mojimi plonkci! Dobili so samo mene in še naslednji dve leti sem moral sedeti v prvi klopi.

Kakšna bi bila tvoja popolna poletna romanca?

Rad imam aktivne zmenke. Zanimivo bi se bilo preizkusiti v potapljanju. Ker obožujem morje, bi vsekakor bila obvezna tudi plaža ter sončenje in kopanje. Romantičen večer pa bi zagotovo izpeljal nekje pod zvezdami – s steklenico vina in jagodami.

Kako skrbiš za izklesano telo?

Pri hujšanju in izklesanem telesu imamo na voljo samo dve možnosti. Ali manj jemo ali pa več migamo. Sam čisto preveč rad jem, zato se veliko zanašam na več gibanja. To mi zelo ustreza, saj so moji dnevi poleg treningov že samo zaradi službe zelo razgibani.

Kako si danes v prostem času najraje napolniš baterije?

Rad sem v dobri družbi, kjer se lahko odklopim od vsakdana, hkrati pa uživam v naravi in gibanju; baterije si polnim z raznimi sprehodi, všeč pa so mi tudi kakšni bolj adrenalinski športi. Občasno sem rad tudi sam, ob dobri glasbi, knjigi in kozarcu sladkega vina.

Kateri cilj bi rad dosegel do konca tega leta?

Eden izmed teh je pridobiti podporo agencije in se preizkusiti kot model. Preostali cilji pa se bolj ali manj vrtijo okoli osebnega trenerstva; letos sem izdelal svojo spletno stran, moja glavna želja pa je, da pomagam in motiviram čim več ljudi, da začnejo skrbeti za svoje počutje.

Po čem želiš, da bi te ljudje prepoznali?

Želim si, da me ljudje prepoznajo po osebnem trenerstvu, saj mi ta ogromno pomeni oziroma je to delo, v katerem uživam in mi omogoča deliti svoje veselje in znanje z drugimi ljudmi. Prav tako si želim, da me ljudje prepoznajo kot iskrenega, nasmejanega tipčka, ki je vedno pripravljen za akcijo. Aja, to so skavti. Bodi pripravljen – vedno pripravljen. Kdor ve, ve.

Avtorica: Veronika Sivka

Fotografije: Luka Brataševec