"Spodnje perilo in kuhinjske krpe pere skupaj. Ko sem tole videla, se mi je skoraj zmešalo." (izpoved Slovenke)

Koliko nas je tukaj krivih? 😂😂😂 Preberi, kaj je v resnici njena težava.

"Spodnje perilo in kuhinjske krpe pere skupaj. Ko sem tole videla, se mi je skoraj zmešalo." (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 5. 2022

"Spodnje perilo in kuhinjske krpe pere svakinja skupaj. Ko sem tole videla, se mi je skoraj zmešalo. Potem s tistimi krpami opletaš po kuhinji. Ki so bile v isti vodi kot gatke umazane z izločki."

To je na enem izmed slovenskih forumov zapisala zgrožena Slovenka, ki je ostala anonimna. Izrazila je svoj gnus ob dejstvu, da njena svakinja skupaj pere spodnje perilo in kuhinjske krpe.

Na svojo objavo je kmalu dobila različne odgovore.

Nekateri so se z njo strinjali. Ena uporabnica je zapisala: "Še huje je pri sosedi, ki pere gate od svojega deca skupaj z gatami svoje hčere. Nagravžno res."

Drugi uporabnik pa ji je v šali odvrnil: Nabavte pralni stroj posebej samo za gate. Rešeno. :)

Še en uporabnik se prav tako ni strinjal z njenim ogorčenjem: "Ma res? Boš cel mesec zbirala gate, da jih opereš posebej? Ma res ste čudne. Kaj vse se še počne, pa še noben moški ali ženska ni zbolela. Kaj ko ste intimne in ga imate v ustih in ni prekuhan? haha čudne debate res"

Tretja uporabnica pa je ponudila rešitev: "Nič hudega. Tudi jaz. Je pa res, da je spodnje perilo skoraj čisto, saj se preoblačimo 1 x do 2 x na dan. Perem na 95 stopinj in nato dam še enkrat na izpiranje. Kuhinjske krpe tudi zlikam, da so sterilne, prav zaradi tega."

Kaj pa ti? Tudi ti pereš spodnje perilo posebej?

Preberi še: Večino časa preživiš v pajkicah? Potem tvegaš te 4 OGABNE okužbe (fuj!)

Priporočamo tudi: TO je razlog, zakaj ti iz popka SMRDI (+ kaj lahko narediš)