Zdaj bomo Starbucks lahko pile tudi Slovenke, ODPIRAJO ga namreč TUKAJ

Ljubiteljice kave, tole je odlična novička za vas! 😍

Zdaj bomo Starbucks lahko pile tudi Slovenke, ODPIRAJO ga namreč TUKAJ (foto: Profimedia) Profimedia
17. 11. 2019

V Zagrebu naj bi Starbucks kmalu odprl svoja vrata! Je še katera totalno navdušena?

Našla jo boš lahko v priljubljenem nakupovalnem središču Cvjetni.

Šlo bo za prvo takšno kavarno na Hrvaškem in domačini se je že precej veselijo. Točen datum odprtja sicer še ni znan, saj morajo lastniki pridobiti še nekaj dovoljenj. 

Nakupovalno središče je trenutno v lasti avstrijskega podjetnika, ker pa je Starbucks v Avstriji, še posebej na Dunaju, izjemno priljubljen, ni torej nič nenavadnega, da se je odločil franšizo najbolj priljubljene ameriške kave pripeljati tudi v hrvaško prestolnico.

Ikonični belo-zeleni lončki so postali že pravi modni dodatek:

Trenutno vse kaže na to, da bo v hrvaški prestolnici prostor, namenjen Starbucksu, naravnan tako, da bodo gostje lahko v miru tudi posedeli, česar smo na tej strani Evrope precej navajeni.

Seveda pa si boš svojo kavo še vedno lahko vzela "za zraven", prijazen barista pa ti bo z veseljem na lonček napisal tvoje ime. (Upamo, da pravilno. :P)

Starbucks je priljubljen tudi zaradi svojih specifičnih in posebnih kav, kot je znameniti Pumpkin Spice Latte (Bučkin Latte) in božični Gingerbread Latte (Latte z okusom po cimetovih keksih z ingverjem).

decembru pa vse ljubitelje praznikov razveseljuje tudi s posebnimi rdečimi lončki, ki so skoraj tako znameniti kot klasična podoba!

En grande Vanilla Latte za zraven, prosim! 😍

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: OMG! Nikoli ne uganeš, kako izgledajo naravni lasje Ariane Grande

Priporočamo tudi: Kate Middleton razkrila navado, s katero ji William 'kravžla' živce