Spoznaj navade tistih, ki so vedno urejeni od glave do pet!

Pobrskali smo za preprostimi rutinami žensk, ki so "stajliš" urejene prav vsak sleherni dan. Saj veš ... "ala" Sarah Jessica Parker. Spodaj poglej, kaj počnejo.

Spoznaj navade tistih, ki so vedno urejeni od glave do pet! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 12. 2016

Ni splošnega pravila, ki bi določalo, kaj počnejo moderne ženske, ki (skoraj) vedno izgledajo kot iz škatlice. Obstaja pa nekaj njihovih trikov, ki ti lahko pomagajo, da bo tudi tvoj "outfit" videti dobro vsak dan. Od preverjanja vremena do izbire ustreznega perila … Hitro tudi ti osvoji rutino, ki vodi do super videza.

Navade tistih, ki so vedno urejeni od glave do pet:

1. Vedno ohranjajo red v garderobni omari

Obešanje, zlaganje in pospravljanje oblek, namesto da se te valjajo v vsakem kotu tvoje spalnice, bo pospešilo postopek izbire tvojega dnevnega videza in do urejenosti.

Če imaš pospravljeno omaro, lahko hitreje vidiš, s katerimi garderobnimi kosi razpolagaš.

2. Vsako jutro preverijo vremensko napoved

Naloži si aplikacijo za preverjanje vremenske napovedi, če je še nimaš. Lahko se še tako lepo oblečeš, a kaj ko tvoj videz ne bo ustrezal zunanjim temperaturam in dežju.

Potemtakem pač ne boš izpadla "stajliš". Usnjeni čevlji sredi največjega jesenskega deževja? Ne, to pač ne gre skupaj!

3. Nikoli ne delajo znatnih sprememb v omari

Kot večina modnih navdušenk se tudi večno urejene ženske veselijo nove sezone, ampak to ne pomeni, da bodo izpraznile svojo omaro in iz nje pospravile vse kose, ki so jih nosile v pretekli sezoni.

Ves čas ohranjajo trende, ki jim pristajajo, druge pa popolnoma prezrejo.

4. Kaj bodo oblekle naslednje jutro, se odločijo že večer prej

Ja, verjamemo, da ne najdeš vedno časa za izbiro idealne obleke večer prej, moraš se pa zavedati, da lahko na ta način zgledaš mnogo bolje, kot pa če vržeš nase kar nekaj, medtem ko odhajaš skozi vhodna vrata.

5. Vsako jutro si vzamejo dovolj časa, da se uredijo do potankosti

Nimamo vsi tega daru, da bi lahko zjutraj vstali in bili nared v slogu Parižank v pičlih 10 minutah. Zato odmisli dremež na mobilnem telefonu in prični vstajati dovolj zgodaj. Tako boš imela dosti časa za izbor prave kombinacije oblačil.

6. Njihova mantra je kvaliteta in ne kvantiteta!

Nikoli nimajo omar nabasanih z oblekami. Med razprodajami se ne predajajo impulzivnim nakupom. Kupujejo namensko in organizirano.

Prav tako same odkrivajo zanimive znamke in oblikovalce, ne čutijo potrebe zgolj po nošenju priznanih modnih znamk. Kaj pa ti?

7. Vedno nosijo le oblačila, ki se jim prilegajo do popolnosti

Ne tiščijo se v pretesne kavbojke. To v nobenem primeru ni videti dobro. Vedno si kupijo popolno velikost za njihovo telo, kroji pa so prilagojeni njihovi obliki telesa. Če boš na ta način tudi ti izbirala oblačila, ne moreš zgrešiti.

8. Likalnik je nepogrešljiva stvar

Dejstvo: zmečkana oblačila so videti poceni. Uporaba likalnika na paro ti bo pomagala do te mere, da bodo tvoji kosi dejansko videti bolje, četudi ti ni bilo treba zanje odšteti celega premoženja.

9. Izbire perila ne prepuščajo naključju

Izpostavljeni trakovi nedrčka so lahko dobro izgledali na Carrie Bradshaw, v resničnem življenju pa je ta videz "no-go". Nosijo enostavne, klasične nedrčke (brez naramnic) v barvi kože in se običajno izogibajo tangicam.

Preberi še: 9 problemov, ki jih razumejo le zasvojeni z astrologijo in Poglej, kaj se zgodi, če ob posteljo postaviš narezano limono!

Priporočamo tudi: Gigi Hadid to zimo prisega na kombinezon in plašč