5 trikov, zaradi katerih ne bo želel iz tvoje spalnice

Dovolj je nekaj preprostih stvari, ki jih moraš vedeti o tem, kako spremeniti svojo spalnico v cono, ki kar vabi k uživanju.

5 trikov, zaradi katerih ne bo želel iz tvoje spalnice (foto: Profimedia) Profimedia
5. 7. 2016

Izberi prave barve

Tebi so mogoče res všeč stene v živahnih barvah, kot sta recimo rožnata ali rdeča, a večina fantov se v takšni sobi, napolnjeni z estrogenom, ne počuti ravno najbolje. Namesto tega poskusi z barvno
paleto, ki bo všeč obema – recimo bež, svetlo rjavo ali modro zeleno. Nato spalnici dodaj še malo živahnosti s pregrinjalom ali talno preprogo v močni, recimo oranžni ali rumeni barvi.

Bodi ženstvena, ne punčkasta

Tvoj fant se pri tebi ne želi počutiti tako kot v sobi svoje mlajše sestre. Zato se znebi vojske plišastih igračk, ki kraljujejo po tvoji postelji, in posušenega cvetja, na katerem se ti tako in tako samo nabira prah, ter vse to raje zamenjaj za veliko, sofisticirano ogledalo, ki ga bo takoj napeljalo k porednim mislim. To si pa seveda želiš.

Postelja naj bo udobna

Malo moških si bo zase privoščilo kakovostno posteljnino, zato si bo želel biti večkrat pri tebi, če boš oblekla svojo posteljo v mehke in udobne tkanine. Poskusi se upreti skušnjavi, da bi na posteljo nametala na tone blazin, in se raje drži preprostega recepta – pregrinjala ali lepe odeje ob vznožju postelje ter nekaj velikih vzglavnikov.

Poskrbi za moč vonja

Moški se pogosto zanašajo na svoj nos, kadar je treba določiti, ali je nekaj vredno njihove pozornosti ali ne, ampak kljub temu ga ni pametno zadušiti z vonjavami. Postavi nekaj dišečih sveč (na primer z vonjem po cimetu ali vanilji) na polico blizu postelje in si jih prižgi, tudi kadar si sama. Pa ne samo zato, da ne bo vse skupaj preveč očitno.

Skrij nered

Kupi perila, lepotnih proizvodov in razno raznih okraskov mu lahko da občutek, da je vdrl v tvojo zasebnost. Reši ga tega občutka tako, da stvari pospraviš in organiziraš po škatlah, pločevinkah ter zabojih s pokrovom, kaj pa tudi vržeš stran. Bonus vsega tega? Manj ko bo zunanjih dejavnikov, ki ga bodo zamotili, bolj se bo lahko posvetil tebi.

Preveri še: 7 znakov, da te bo po vsej verjetnosti prevaral