Red (X-mas) Party: Najboljši DJ na svetu na tvoji privat zabavi!

15. decembra se v dvorano Stožice vrača Red Party, tokrat že drugič v svoji božični izvedbi. Zvezda Red X-mas Partyja bo Armin van Buuren, najboljši trance didžej na svetu. Cosmopolitan in Black Pony pa sta pripravila prav posebno VIP izkušnjo zate in za tvoje prijateljice.

5. 11. 2012 | Promocijsko sporočilo

Če se na Red X-mas Party odpravite štiri skupaj, si lahko zagotovite svojo ložo, kjer boste imele svojo privatko!

Noči v rdečem vzdušju ne boste pozabile nikoli!

Za Cosmo bejbe so rezervirane prostorne VIP lože, ki bodo urejene prav po vašem okusu. Pričakali vas bodo penina in prigrizki, vse bo urejeno v Cosmo stilu. Red X-mas Party je letos več kot plesna zabava, saj bo dodaten šov program prava paša za oči. Iz svoje lože boste imele najboljši razgled na akrobate na vrveh in plesalke v velikih kozarcih.

Red Party je najbolj dovršena plesna zabava v Sloveniji, v letu dni je pripeljala v Ljubljano smetano svetovnih didžejev. Množico ljubiteljev rdeče zabave so na prejšnjih Red Partyjih zabavali že David Guetta, Martin Solveig in Tiësto. Armin van Buuren bo tokrat češnja na vrhu smetane, saj gre za izvajalca, ki je kar štiri leta zapored kraljeval na lestvici najboljših didžejev revije DJ Mag.

Kako do Cosmo VIP lože?

Ekskluzivni paket »Cosmo bejbe na Red X-mas Party« za Red X-mas Party, ki bo 15. decembra v Areni Stožice, je na voljo v omejeni količini. Ena VIP vstopnica stane 60 evrov, prodajajo pa se le v paketih po štiri vstopnice naenkrat.

Štiri bestice, ena nepozabna decembrska noč s Cosmom. Kje drugje lahko še doživite, da vam na vaši privat zabavi rola najboljši didžej na svetu?

Karte si lahko Cosmo bejbe rezervirate izključno na naslovu cosmopolitan@blackpony.si.