Postani WELLA ambasadorka!

Tjaša Kokalj in Katja Klavora

Novinarki, ljubiteljici mode, lepih stvari, potovanj in neozdravljivi zapravljivki. V blogu z bralci delita vse omenjene stvari in tudi kakšen trač iz družabne scene.

tkswat.com/

Kako bi opisali svoj blog?

Najin blog je precej novičarski, vsak dan bralce pričaka sveža novica, sicer pa se v nasprotju s preostalimi blogov sami ne izpostavljava veliko in se pojavljava le v rubriki Our Ticket To Kill With Style. Obiskovalci so veseli idej v rubriki Stil dneva, zelo brana je tudi Strastna nakupovalka, v kateri opisujeva najine šoping dneve. Upava tudi, da bo dobro sprejet najin jesenski projekt, ki pa naj za zdaj ostane skrivnost.

Zakaj je bloganje v današnjem multimedijskem času tako pomembno?

Blogati sva začeli, ko sva bili odpuščeni pri eni izmed slovenskih spletnih strani. Takrat sva potrebovali nov izziv, zato sva se odločili, da bova svoje misli delili prek svojega bloga. Najin cilj je, da bralkam pomagava pri oblikovanju stila in svetujeva kako se obleči, in s tem širiva njihova obzorja.

Kako lahko kot mnenjski voditeljici prek bloga vplivata predvsem na mlade, ki si želijo brati takšne vsebine?

Misliva, da je to posebno poslanstvo in v čast nama je, če lahko vsaj malo vplivava na svoje bralce. Slovenija je dokaj zaprta pri nakupovanju prek spleta in tako omejena s točno določenim krogom blagovnih znamk, zato se nama zdi super, da lahko punce spodbudiva in jih navdušiva nad spletnim šopingom.

Zakaj sta se odločili, da postaneta Wella ambasadorki?

Projekt je zelo zanimiv, saj spodbuja mlade ženske, da se lotijo novega in zanimivega projekta. Je kot nekakšno mentorstvo, s katerim bomo vsem udeleženkam zaradi lastnih izkušenj z bloganjem lahko veliko svetovale, jih usmerjale.

Vajin blog ponuja predvsem modne in lepotne trende. Na katerega prisegata ta trenutek?

Midve sva kot veter. Ko nekaj zagledava v trgovini ali revijah in nama je všeč, sva sposobni v trenutku zamenjati celotno garderobno omaro.

Cosmopolitanka je samozavestna, neustrašna in zabavna, s kakšnimi lastnostmi pa bodo tebe prepričale kandidatke?

Držati se mora svojega koncepta, imeti mora vizijo, tudi če ta ni vsem všečna. Nikoli ne bo vse zanimivo vsem, zato staviva na močno punco, ki zagovarja svoje cilje in se bo ob kritikah znala pobrati, se jim nasmehnila in nadaljevala.

Kakšna mora biti po tvojem mnenju ambasadorka Welle?

Zadovoljna sama seboj, mora znati nositi tudi tiste stvari, ki morda za ulico niso popolnoma sprejemljive. Mora biti drzna.

Zakaj naj se dekleta prijavijo na natečaj za Wella ambasadorko?

Zaradi enkratne izkušnje, sveže spremembe in samega izziva v življenju. Imajo edinstveno priložnost, ki naj jo z navdušenjem pograbijo.