Postani WELLA ambasadorka!

Tesa Jurjaševič

Tesa Jurjaševič je blogerka pri Magnifique, velika ljubiteljica mode, potovanj, umetnosti, športa, nakupovanja, kofetkanja v centru Ljubljane in še kaj bi se našlo.

http://www.magnifiquefashionblog.com/

Kako bi opisala svoj blog?

Moj blog je 'personal style blog', ki temelji na mojih outfitih, ki jih dnevno delim z bralci. Od preostalih blogov se razlikuje po tem, da vsi moji looki temeljijo na mojem osebnem stilu, za katerega verjamem, da je tisti, ki blogerje razlikuje med seboj.

Zakaj se ti zdi tovrstno ustvarjanje v današnjem času tako pomembno?

Kot ena prvih modnih blogerk pri nas v začetku svojega ustvarjanja nisem imela pojma, kaj modni blogi sploh so (po naključju sem jih namreč našla med brskanjem po spletu), vendar pa me je navdušil koncept, da lahko tudi 'navadni smrtnik' prispeva svoj delček v ta veliki modni svet. To je bil tudi razlog, da sem sama začela pisati blog, v današnjem času pa se mi zdi, da blogerji kot običajni ljudje ponujamo nek bolj realen pogled na modno industrijo in jo lahko bolj približamo potrošnikom.

Kako lahko kot mnenjska voditeljica prek bloga vplivaš predvsem na mlade, ki si želijo brati takšne vsebine?

Predvidevam, da sem za njih v prvi vrsti vir navdiha, saj na mojem blogu najdejo ideje, kako skombinirati cenovno dostopne kose. Verjamem tudi, da mlade posredno spodbujam, da začnejo sami razvijati svojo kreativnost in slediti svojim sanjam na kateremkoli življenjskem področju, ki jih zanima.

Zakaj si se odločila, da postaneš Wella ambasadorka?

Ker se mi zdi takšno sodelovanje odlična priložnost, hkrati pa se veselim vsega dodatnega znanja, ki ga bom pridobila, lasje in make-up so namreč moja šibka točka. 

Tvoj blog ponuja predvsem modne in lepotne trende. Na katerega prisegaš ta trenutek?

V tem trenutku je modni trend zaradi vročine predvsem čim manj oblačil ter temu primerno tudi nežen in preprost nakit, kot že rečeno pa o lepotnih trendih zelo težko napišem kaj več. Sama prisegam na čim manj, tako da je v teh dneh le maskara zame čisto dovolj.

Cosmopolitanka je samozavestna, neustrašna in zabavna, s kakšnimi lastnostmi pa bodo tebe prepričale kandidatke?

Zame je dobra blogerka tista, ki ima izdelan osebni stil ter zna nositi oblačila, pa naj bodo to oblačila priznanih znamk ali bolj cenovno ugodnih ponudnikov. Hkrati mora biti inovativna, karizmatična in predvsem pristna.

Kakšna mora biti po tvojem mnenju ambasadorka Welle?

Podobno kot dobra blogerka mora biti karizmatična in pristna, hkrati pa mora poznati svoj obraz, stile pričesk, ki ji pristajajo, mora pa poskrbeti tudi za zdrave in negovane lase.

Zakaj naj se dekleta prijavijo na natečaj za Wella ambasadorko?

Z blogerskega vidika predvsem zato, ker je super videti, da se število modnih blogerjev pri nas povečuje, hkrati pa bo natečaj povečal prepoznavnost znamke Wella in jo predvsem približal mlajšim potrošnicam.