Postani WELLA ambasadorka!

Maja Kovač

Dreamland of sky and sand je virtualna dežela sanj, ki vključuje mešanico aktualnih modnih trendov, zasanjanih načrtov, fotografskih prebliskov, vintidž kosov in nepovezanih misli, ki tvorijo povezano celoto. Gre za inspiracijski prostor 21-letne študentke, ki svoj tok misli in navdiha prek tipkovnice povezuje v blog.

www.dreamlandofskyandsand.blogspot.com/

Kako bi opisala svoj blog?

Gre za sanjavi 'life style' modni blog, na katerem objavljam detajle vsakdanjega življenja, ki me navdihujejo. Gre za mešanico DIY-projektov, vintidž kosov, potovalnih utrinkov, modnih kolažev ... V svoj fotografski objektiv lovim trenutke, ki me zaznamujejo in oblikujejo. Upam, da je moj slog izražanja skozi blog tisti, ki obiskovalce vedno znova prepriča, da se vračajo. :)

Zakaj se ti zdi tovrstno ustvarjanje v današnjem času tako pomembno?

Začela sem predvsem zaradi svoje ljubezni do fotografije, mode, pisanja ... Bloganje pa je idealna kombinacija vsega naštetega. Zdi se mi krasen način individualnega izražanja samega sebe prek spleta.

Kako lahko kot mnenjska voditeljica prek bloga vplivaš predvsem na mlade, ki si želijo brati takšnih vsebin?

Lepo se mi zdi, če od koga slišim, da ga je objava na blogu navdahnila za kakšno spremembo v življenju ali zgolj za nov DIY-projekt ali pa malo bolj drzno modno kombinacijo. Moj poglavitni namen ni vplivati ali impresionirati, temveč deliti – pišem o modnih kosih, ki so mi všeč, knjigah, ki jih je bilo vredno prebrati, krajih, ki bi jih zagotovo še obiskovala ... Svetovno znani blogerji imajo tako ogromen vpliv na modne trende in želeni način življenja. Gre za sejalce trendov, ki imajo v modni in oglaševalski industriji 21. stoletja res veliko besede, sama pa se trudim predvsem izpostavljati stvari, ki se mi zdijo vredne pozornosti.

Zakaj si se odločila, da postaneš Wella ambasadorka?

Ker se mi zdi projekt zelo dobro zasnovan in odlična priložnost za vsa dekleta, ki si želijo vključiti v blogerski svet.

Tvoj blog ponuja predvsem modne in lepotne trende. Na katerega prisegaš ta trenutek?

Zagotovo na rdečo šminko YSL Rouge Volupte.

Cosmopolitanka je samozavestna, neustrašna in zabavna, s kakšnimi lastnostmi pa bodo tebe prepričale kandidatke?

Z inovativnostjo, samosvojim slogom, občutkom za estetiko in smislom za pisanje.  Poleg tega bi med značilnostmi dobre blogerke izpostavila tudi redno objavljanje in kakovostne fotografije. Pa seveda to, da ostane zvesta sam sebi.

Kakšna pa mora biti po tvojem mnenju ambasadorka Welle?

Simpatično ter samozavestno dekle, ki se veseli novih izzivov.

Zakaj naj se dekleta prijavijo na natečaj za Wella ambasadorko?

Ker gre za res krasno priložnost, ki bo dekletom prek odlične ekipe ponudila odlično izkušnjo – vpogled v blogerski svet, nova poznanstva, večjo prepoznavnost. Ne dobi ravno vsako dekle priložnosti krasiti Wella plakatov, poleg platforme bloga pa bo prejela še kup praktičnih nagrad. :)