Postani WELLA ambasadorka!

Jana Koteska

Za Jano, ki je sicer notranja oblikovalka je kreativnost način življenja. Sodeluje pri oddaji Misija je mogoče, v svetu mode je prisotna več kot deset let, prav pred kratkim pa je začela pisati svoj blog. Zanima jo ustvarjanje ambientov v sozvočju z naravo in iskanje alternativnih rešitev. Vsak projekt je za Jano zgodba zase, v katero se vživi, prisluhne potrebam naročnika in z ustreznim svetovanjem in načrtovanjem izvede postopek od same ideje do končne izvedbe. Na blogu lahko spremljaš Janine tekoče projekte, predstavlja pa tudi zanimive ljudi in izdelke s področja interierja in mode. Janin moto se glasi: Svet je poln čudovitih barv – le videti jih je treba!

www.janakoteska.si

Kako bi opisala svoj blog? Po čem se razlikuje od drugih in kaj je tisto, kar lahko obiskovalce bloga še posebej navduši?

Svež, poln idej, takšen, ki diha z mano ... Je tudi zabaven in nagajiv. Paša za oči in prijetno branje 'ob pavzi'. Vsako objavo želim predstaviti skozi kratko zgodbo, poudarek je na življenjskem stilu skozi moje oči. Raziskovanje, okušanje, ustvarjanje lepega, prijetnega ... Drago ni nujno dobro in dobro ni nujno drago. Življenje je lahko igra. Blog subtilno podaja sporočila bralcem in to 'odkrivanje', sem ugotovila, jim je všeč. Če bi lahko, bi mu dodala le še vonj!

Zakaj se ti zdi tovrstno ustvarjanje v današnjem času tako pomembno?

Ideja se je 'kuhala' že kar nekaj časa, med ustvarjanjem oddaje Misija je mogoče pa sem dobila še dodaten zagon in vedela sem, da si želim to uresničiti. Zdi se mi, da smo naveličani 'bombardiranja' z različnimi informacijami z vseh strani, ki na koncu ne dosežejo želenega učinka. Potrebujemo nove medije, drugačno komunikacijo, želimo si pristnejšega, osebnega stika ... In blog je orodje, ki vse to ponuja – tudi klikneš in zapreš ga, kadarkoli želiš.

Kako lahko kot mnenjska voditeljica prek bloga vplivaš predvsem na mlade, ki si želijo brati takšne vsebine?

Gotovo nosiš neko odgovornost z vsakim napisanim stavkom, zato ni vseeno, kaj vse 'obesiš' na blog. Vendar ljudje hitro opazijo, ali si iskren ali samo nekaj pišeš, da boš dajal vtis nekoga, ki nisi – to se mi zdi najpomembnejše. Vedno izhajam iz sebe, svojih občutkov in tukaj se mi zdi, da ne moreš zgrešiti.

Zakaj si se odločila, da postaneš Wella ambasadorka?

Wella ima nekatere značilnosti, ki so me takoj pritegnile. Pomemben ji je osebni stil, prilagaja se potrebam posameznika, je živa in ustvarjalna blagovna znamka, ki sledi trendom in vedno ponuja kaj novega.

Tvoj blog poleg kreativnih idej za dom ponuja tudi modne in lepotne trende. Na katerega prisegaš ta trenutek?

Ker se ravno odpravljam na dopust, bom s seboj vzela klobuček, brez kreme za sončenje ne gre, sivkino olje za telo in za nego las šampon Wella Repair, ki res lepo diši!

Cosmopolitanka je samozavestna, neustrašna in zabavna, s kakšnimi lastnostmi pa bodo tebe prepričale kandidatke?

V vsaki kandidatki mora biti nekaj cosmopolitanke, mene pa bo najbolj prepričala tista, ki bo sledila svojim sanjam, ki se je pripravljena učiti, ki sprejme, kar ji je dano, in iz tega unovči najboljše. Mora biti tudi potrpežljiva in iskrena, vsak cilj je zanjo dosegljiv, a pri tem ne pozabi na druge.

Kakšna pa mora biti po tvojem mnenju ambasadorka Welle?

Vsekakor mora izžarevati energijo, ki privlači ljudi, in verjeti v svoje 'poslanstvo'.

Zakaj naj se dekleta prijavijo na natečaj za Wella ambasadorko?

Ker so za naše 'potovanje' izzivi vedno dobrodošli in nikoli ne veš, katera vrata se ti bodo odprla, koga boš srečal in kam te bo naprej vodila pot. Zato je življenje tako zanimivo in vredno odkrivanja. Natečaj za Wella ambasarko je mogoče odličen izziv prav zate!