Kaj je (najbolj) Cosmo ta hip?

Ja, seveda da je zelo Cosmo tudi Cosmopolitanov koledarček za brihtne študentke, ki je priložen k novi številki tvoje najljubše revije ;)

30. 9. 2010

Vendar pa tokrat koledarček 'premaga' še nekaj, kar je (celo) veliko bolj Cosmo!

Vse najboljše!

Za svoj deveti rojstni dan je namreč Cosmopolitan dobil prav posebno darilo.

Sodelavci iz spletnega oddelka smo skupaj z uredništvom revije Cosmopolitana pridno stikali glave zadnjih nekaj mesecev in snovali novo podobo spletne strani, ki jo boš v kratkem tudi ugledala.

Novi spletni Cosmo bo predvidoma ‘online’ v prvi polovici oktobra, da pa si boš lažje predstavljala prihajajočo spremembo, objavljamo (preveri v fotogaleriji) nekaj predogledov novega dizajna.

Kompletna preobrazba

Do zdaj bombončkasto - punčkast videz portala bo zamenjala modernejša struktura, predvsem pa bolj urbana podoba strani, ki – po mnenju spletnega uredništva in uredništva revije – veliko bolj ustreza svetovljanskemu imidžu Cosmopolitana.

Kaj vse bo še novega?

  • 1 Popolnoma nov, veliko bolj moderen videz strani in struktura, ki omogoča večje število aktualnih novic na prvi strani.
  • 2 Spletni rubriki Cosmosredica, iz katere se ti bo vsak dan smehljal zapeljiv mladenič, in Ulična moda, ki bo kot stalna rubrika svoje mesto našla tudi v reviji.
  • 3 Tedenske objave seks položajev – za tiste, ki si upajo, in za tiste, ki si šele bodo.
  • 4 Čisto nov Cosmo TV, ki bo spletnim uporabnicam nudil neprimerno boljši pregled nad privlačnimi videovsebinami in izpostavil tiste, ki si najbolj zaslužijo svojo pozornost.
  • 5 Nove interaktivne povezave na najbolj priljubljena socialna omrežja (Facebook, Twitter ...).
  • 6 Svoje posebno mesto na strani bo našla tudi tekoča številka Cosmopolitana, saj boš lahko še naprej sproti spremljala spletne objave njenih vsebin.
  • 7 Na dnu strani pa te bodo nase opozorile še najbolj brane vsebine s portala, zadnje teme na cosmo forumu in nekaj izbranih objav iz našega bogatega arhiva.

Evolucija spletne strani

Cosmo album - za spomin ;)

V fotogaleriji smo zbrali še nekaj starih ali celo ta trenutek še aktualnih 'printov' strani, ki si jih boš čez nekaj tednov, mesecev ali let ogledovala s kar nekaj prijetne - tako vsaj upamo - nostalgije.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri