Podjetje NEYES Brows predstavlja šablono za obrvi po meri

Z razvojem inovativne, individualne šablone za obrvi, po meri oblikovane za vsako stranko posebej, je podjetje NEYES Brows ponovno prineslo revolucijo na kozmetični trg.

31. 3. 2016 | Promocijsko sporočilo

Edinstven in profesionalen postopek izdelave šablone za obrvi po meri se trenutno izvaja samo v izbranih kozmetičnih salonih s certifikatom NEYES Brows – to je edinstvena in ekskluzivna priložnost.

Zavidljivi rezultati:

Popolno definirane in oblikovane obrvi, ki se ne razmažejo, hitro in preprosto ter v udobju vašega doma. In to vsako jutro.

Opis postopka

Metodo Neyes Brows je razvil g. Günter Krause, eden vodilnih strokovnjakov na področju kozmetike v Nemčiji, ki je prisoten v tej panogi že več kot 25 let. Pri Neyes gre za oblikovanje NARAVNIH obrvi. Zelo podrobno dodelan postopek, katerega cilj je, da se strankine naravne obrvi rehabilitirajo in postanejo naravno take, kot si ji stranka želi - so optimalne za njen obraz. Gre za popolnoma neagresivno metodo, saj pri tretmaju ne pride do posega v kožo, tako da lahko stranke po samem tretmaju brez problema odidejo tudi v službo.

Predstavitev metode NEYES BROWS

Gre za zelo oseben pristop do strank, saj ne uporabljamo vnaprej narejenih šablon, ampak opravimo izmero obraza pri vsaki stranki posebej in glede na meritve ustvarimo šablono za vsako osebo posebej. S tem dosežemo idealno obliko obrvi za vsakogar. Pri postopku se uporabljajo le vrhunski materiali (voski, barve, nitka), ki so primerni tudi za tiste z zelo občutljivo in tanko kožo ter so izdelani ekskluzivno za tretma Neyes Brows.

Cilj tretmaja Neyes Brows je rehabilitirati naravne obrvi, da postanejo naravno take, kot si jih posameznica želi, obenem pa so najprimernejše za njen obraz.

Pri Neyes tretmaju je vsak korak dodelan do potankosti.

NEYES BROWS : KAKOVOSTNO, NEINVAZINO, NARAVNO, PERSONALIZIRANO !

Več na www.neyes.si

Arlen d.o.o., Letoviška pot 12, 6000 Koper, 040/880 820 ali info@arlen.pro

Neyes Brows