Po zaslugi tega znanega nutricionista je Kolinda v Katarju blestela in navdušila s svojim vitkim videzom

Kolinda Grabar-Kitarović, nekdanja predsednica Hrvaške, je bila v Katarju, kjer je spremljala svetovno nogometno prvenstvo. Znana je kot velika navijačica hrvaške nogometne reprezentance in le redko zamudi njene tekme. V premoru med tekmami je nekdanja hrvaška predsednica uživala v lepotah Katarja, obiskovala pa je tudi modne dogodke.

Po zaslugi tega znanega nutricionista je Kolinda v Katarju blestela in navdušila s svojim vitkim videzom (foto: International Health) International Health
22. 12. 2022 | Promocijsko sporočilo

Za Kolindin vitki videz sta zaslužna nutricionist Kenan Mandra in liposukcijska dieta, ki je prisotna tudi pri nas v Sloveniji. Kolinda je nosila rdeč suknjič s pentljo na sredini, dolge rdeče hlače in čevlje v enaki barvi. Lase je spela v figo, vidno vedra in nasmejana pa je pozirala fotografom. Posnetke je delila tudi s svojimi sledilci na družbenih omrežjih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

"Lepa predsednica", "Zelo si lepa in elegantna", "Lepa", "Odlična ženska, dobro predstavlja lepoto svoje države", "Prelepa", so le nekateri komplimenti, ki so ji jih namenili sledilci.

Kolinda je shujšala z liposukcijsko dieto, ki je prava uspešnica med slavnimi predvsem na Balkanu, prehranjevalni načrt pa je zasnoval nutricionist Kenan Mandra. Dolg je seznam politikov, pevcev, glasbenikov, igralcev, režiserjev, ki so se znebili odvečne teže s pomočjo Mandre. Pjer Žalica, Željko Samardžić, Neda Ukraden, Tijana Dapčević, so le nekateri izmed njih.

Želite poskusiti "Kolindino dieto"?

Avtor diete ima odprte svetovalnice in dostopne diete v številnih evropskih državah, tudi v Sloveniji, center za pomoč uporabnikom pa se nahaja v Ljubljani. Vse kar je potrebno je, da pokličete International Health na telefonsko številko 070 922 722 ali obiščete spletno stran www.LipoDIET.si. Ekipa International Health vas bo usmerila v vse podrobnosti programa in vas vodila skozi celoten proces hujšanja, naročite pa se lahko na brezplačen osebni posvet z avtorjem diete v Ljubljani.