Pet slovenskih Instagram profilov, ki jih ne smeš gledati lačna

Pomembno opozorilo! Preden nadaljuješ z branjem članka, obvezno nekaj pojej, ker za slinjenje med ogledom izbranih slovenskih Instagram profilov, ne odgovarjamo. 

Pet slovenskih Instagram profilov, ki jih ne smeš gledati lačna (foto: Instagram/mavricaokusov) Instagram/mavricaokusov
22. 10. 2017

Instagram, prav tako kot tudi Pinterest, je prava zakladnica slastnih kuharskih mojstrovin. Med dnevnim brskanjem po različnih profilih zagotovo naletiš na čudovite smuti skodelice, božanske veganske rogljičke ali domačo pico. Si že postala lačna? Ne. Potem pa si le oglej, kateri slovenski instagramerji so nas popolnoma navdušili s svojimi kulinaričnimi  domislicami.

1. jernejkitchen

Slasten kruh, limonine pite, slivovi cmoki, tiramisu, so le nekatere jedi, ki kraljujejo na profilu jernejkitchen, pod katerim skupaj ustvarjata Maja in Jernej. Pa potem so tu še puhaste palačinke, čokoladne torte, domač vanillijev sladoled ... njami!

 

A post shared by Maja & Jernej (@jernejkitchen) on

2. leaneen.blog

Nina Kastelic je blogerka, ki na svojem Instagram profilu deli svoje dogodivščine iz sveta kulinarike, vključno s podvigi iz lastne kuhinje. Verjamemo, da bi brez težav zmazali več kot en kos njenih čudovitih tortic.

 

A post shared by Nina Kastelic (@leaneen.blog) on

3. breakfast_queen8

Zajtrk je zagotovo najboljši del dneva, še posebej, če ga začneš tako kot Ines, ki na Instagramu s sledilci deli predvsem pisane zajtrke, vmes pa doda tudi kakšen namig za slastno kosilo.

 

A post shared by INES (@breakfast_queen8) on

4. rudolfovamalca

Če iščeš navdih za sladke piškote, drobno pecivo ali čudovito torto, boš na profilu Rudolfova malca zagotovo našla nekaj, kar ti bo padlo v oči.

 

A post shared by Rudolfova malca (@rudolfovamalca) on

5. mavricaokusov

Sandrin profil je res prava mavrica okusov, kjer je poskrbljeno za vse gurmane - tiste, ki obožujejo sladko in tiste, ki jim srce poje ob pogledu na krožnik poln sveže zelenjave.

 

A post shared by MAVRICA OKUSOV (@mavricaokusov) on

 Pripravila: Tamara Bastarda

Priporočamo tudi: Sodeluj v novem kulinaričnem izzivu: NAJ potica 2017!

Priporočamo tudi: Tri slovenske YouTube influencerke, ki ti bodo razkrile vse trike o ličenju