Prva stvar, ki jo vidiš na sliki, razkriva, katera stvar je drugim na tebi NAJMANJ privlačna

Za-ni-mi-vo! Na uredništvu smo poskusile in moramo priznati, da je tole zeloooo blizu resnice. 

Prva stvar, ki jo vidiš na sliki, razkriva, katera stvar je drugim na tebi NAJMANJ privlačna (foto: Profimedia) Profimedia
21. 4. 2022

Optične iluzije niso le zabaven način za preverjanje delovanja naših možganov. Lahko razkrijejo tudi druge skrivnosti, vključno s tem, kaj si drugi mislijo o tebi.

Slika ukrajinskega umetnika Olega Shuplyaka razkriva osebnostno lastnost, ki se ljudem pri tebi zdi najmanj privlačna. Slika znotraj portreta, ki jo najprej opaziš, odda tvojo najmanj privlačno lastnost.

NAJPREJ SI POGLEJ TOLE SLIKO:

Če najprej opaziš obraz Williama Shakespeara, si verjetno zelo samozavestna, vendar je prav tvoj ego tisto, kar je ljudem pri tebi najmanj všeč.

Vendar, če najprej opaziš žensko, ki leži v postelji, to pomeni, da verjetno nisi najbolj organizirana in ljudje menijo, da je tvoja površnost tvoja najmanj privlačna lastnost.

In tisti, ki prvič vidijo moškega s turbanom, so morda ljubosumne osebe - ljubosumnost pa je ena izmed tistih lastnosti, ki nikoli ni privlačna.

Nenazadnje, če je prva stvar, ki jo opaziš, vrtnica na tleh odra, to pomeni, da je prav tvoja naivnost lastnost, ki se ljudem zdi neprivlačna.

Shuplyakove slike so tako edinstvene, ker se pogosto podvajajo kot realistični portreti drugih umetnikov in zgodovinskih osebnosti, to veščino je izpopolnjeval od leta 1992.

Povzeto po G. P. Rodriguez

Fotografije: Profimedia

Preberi še: TA gospodinjski izdelek iz Pepca je totalno navdušil Slovenke (stane le 2.5 evra, spremeni pa VSE)

Priporočamo tudi: Izvoli LINK, na katerem lahko brezplačno gledaš novo serijo The Kardashians