Naša novinarka: "Zakaj me gledanje serije Moja boš vedno bolj 'živcira'?"

Vsa Slovenija še vedno budno spremlja vsak Kemalov in Emirjev korak, meni pa je zdaj počasi že vsega dovolj.

Naša novinarka: "Zakaj me gledanje serije Moja boš vedno bolj 'živcira'?" (foto: POP TV) POP TV
15. 3. 2018

Se še spomnite članka o stvareh, ki sem jih spoznala o svojem življenju med spremljanjem serije Moja boš (preveri tukaj)? No, lahko vam povem, da se moje takratno navdušenje počasi izgublja. Zakaj?

1. Tragedija, tragedija, tragedija!

Mogoče sem res preveč pod vplivom španskih nadeljevank, ki so imele dva, mogoče tri malo večje zaplete, vmes veliko romantike in ukradenih poljubov, na koncu pa je seveda sledila srečna pravljica glavnih junakov. Kaj je drugače s Kemalom in Nihan?

To, da gledam serijo v ponedeljek in sta nesojena ljubimca končno skupaj pobegnila. Vau, kako lepo! Pride torek, prvih 15 minut serije zamudim, se malo razdražena usedem na kavč, prižgem televizijo in ... kaj vidim? Nihan v Emirjevem spremstvu!

 

A post shared by POP TV (@poptvprogram) on

Mislim, ali sem jaz za en mesec zaspala in vmes zamudila 30 delov serije, ali pa režiserji res nimajo čuta za sočloveka, da nas stalno postavljajo v napeto ozračje!

2. Jeza nad liki v seriji

Uf, kje naj začnem. Sprva me je motil lik Emirja kot glavnega hudobca. Potem me je zmotil lik Nihanine mami (Vildan), katere vsako dejanje je pogojeno s tem, da zaščiti Ozana (in ne Nihan!) in da ohranja status "bogatašinje". Potem me je zmotil Kemal, ker Nihan ni želel priznati, da jo še vedno ljubi.

Po 84-ih delih serije mi gredo na živce že vsi. No, tako hudo spet ni, ampak ...

Ponovno je tu Emir, ki še vedno ni pripravljen izpustiti Nihan. Potem Zeynep, ker jo ljubezen do Emirja slepi in vse ostale postavlja v nevarnost. Ne prenesem, da se Kemalova družina "vtika" v njegovo ljubzensko življenje. Prav tako mi gredo pokonci vsi lasje, ko Asu sili v Kemala, čeprav ta (očitno!) ljubi Nihan. Ali še naštevam?

3. Facebook komentarji

Med časom trajanja serije bi moralo biti prepovedano komentiranje vsem, ki so serijo že gledali na spletu ali drugih kanalih. Namreč, človek nič hudega sluteč pregleduje Facebook, prebere objavo o seriji, pod objavo pa 30 komentarjev o tem, kako se serija konča. Potem pa res nima več smisla, da gledam, saj že vse vem.

4. Stres do konca pomladi

Za konec pa še največji šok!

Sprva so na dan predvajali dva dela serije, kar pomeni, da bi se serija končala nekje v sredini aprila. Zdaj dnevno predvajajo samo en del, kar pomeni, da bomo šele nekje v maju videli zadnji del. Zame bo to čisto preveč strestno in zato bom seriji v slogu Lee Sirk rekla: "Hvala, ne!"

Osebni zapis Cosmo novinarke
 *Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva

Foto: instagram.com/poptvprogram, POP TV

Preberi še: Podrobnosti, ki jih do zdaj še nisi poznala o Kaanu Urgancıoğlu (Emir v seriji Moja boš)

Priporočamo še: Spoznaj žensko, ki je Buraku Ozcivitu (Moja boš) zlomila srce