Nagrajenke natečaja Iščemo talisman sreče za Tino Maze!

Spletni Cosmopolitan se pridružuje akciji Milkine zvezdniške ekipe, ki je nagovorila svoje navijače in jih prosila, da za njih oblikujejo talismane sreče, ki jih bodo smučarke nosile natisnjene na svojih tekmovalnih čeladah na tekmah svetovnega prvenstva v Schladmingu med 4. in 17. februarjem.

26. 11. 2012

In ker je med smučarskimi Milkinimi zvezdami tudi Tina Maze, ki je nedolgo tega krasila naslovnico slovenske izdaje Cosmopolitana, želimo tudi mi pomagati naši šampijonki do najlepšega možnega znaka za srečo.

Na tem mestu smo zato razpisali natečaj za talisman, ki naj Tino Maze to sezono spremlja vse do njene ultimativne zmage!

S svojim sodelovanjem v našem natečaju ste se potegovale za naslednje čudovite nagrade:

  • 1. nagrada: softshell jakna Milka
  • ... in dve tolažilni sladki nagradi: čokoladni paket presenečenja Milka.

Nagrajenke so znane!

Cosmo žirijo so med prispelimi predlogi za Tinin talisman sreče (oglej si jih v fotogaleriji našega natečaja) najbolj prepričali naslednji trije prispevki:

  • zaradi originalnosti, širše idejne zasnove, predvsem pa zgodbe v njenem ozadju je za zmagovalko našega natečaja žirija določila prispevek uporabnice z nikom MOČ POTI DO CILJA
  • drugo in tretjo - resda tolažilno, a zato nadvse sladko - nagrado pa prejmeta patricia92 in Katkoc.

Punce, čestitamo!

Nagrajenke še naprošamo, naj ne spregledajo našega elektronskega sporočila.

Še to!

Vsi trije nagrajeni prispevki se uvrščajo tudi naravnost v Milkin ožji izbor za glavno nagrado, ki je:

  • Zmagovalec natečaja bo, poleg tega, da bo njegov talisman natisnjen na Tinini čeladi, povabljen tudi v Schladming. Tam bo čelado osebno izročil Tini, ji zaželel srečo ter si nato veliko otvoritveno slovesnost in prvo tekmo prvenstva v živo ogledal z VIP tribune.

Za več informacij klikni: