Nagradna igra: Snežni safari z motornimi sanmi

Fantje s portala moto-magazin so nas opozorili na prav posebno ponudbo izposoje snežnih sani, s katero si lahko sama, s fantom ali gručo prijateljev popestriš kakšnega od prihajajočih vikendov. In vreme za snežni safari po mnenju meteorologov menda vendarle bo ;)

Nagradna igra: Snežni safari z motornimi sanmi (foto: promocija) promocija
20. 12. 2011

Medtem ko si lahko na portalu moto-magazin.si prebereš zanimiv test, ki so ga fantje spisali potem, ko so motorne sani Ski-Doo MXZ Summit 800 dodobra stestirali, pa naj na tem mestu povemo, da pri Ski-Dooju, kanadskem proizvajalcu motornih sani, ki sicer spada pod koncern BRP, kjer je moč najti še znamko motornih sani Lynx in štirikolesnike Can-Am, ponujajo več vrst sani za različne potrebe in namene uporabe. Tako lahko izbiraš med delovnimi sanmi, športno-potovalnimi sanmi in športnimi ali, bolje rečeno, že dirkalnimi sanmi MXZ.

Med zadnje spadajo tudi Summit, ki pa niso strogo tekmovalni stroj, ampak so namenjene ekstremistom oz. vsem, ki pozimi namesto vijuganja po zasneženih poteh ali skakanja na motokros stezi raje splezajo na kakšen visok in strm hrib.

Ali, če povemo bolj preprosto:

  • z motornimi sanmi je kot z obutvijo - za vsako priložnost je treba obuti pravi čevelj. In tale Ski-Doo MXZ Summit 800 je pravi 'gojzar za v hribe' ;)

 

Nagradni izziv za snežni safari!

Za dan brezplačne izposoje motornih sani (in ne pričakuj nujno zgoraj omenjenih, saj so za manj vešče enostavno premočne in prehitre) se boš vendarle morala nekaj malega potruditi.

Na nagrade@adriamedia.si (v naslovu pripiši: Snežni safari) nam pošlji svojo kratko impresijo o tem, zakaj misliš, da si ravno ti zaslužiš takšen safari, in pripiši osnovne podatke (ime, priimek, telefonska številka, za naslov in davčno številko te bomo poprosili, v kolikor postaneš nagrajenec oz. nagrajenka).

Poskusi nas skratka nekako prepričati!

O nagrajenki ali nagrajencu bo le v primeru, če se bo v nagradnem poštnem predalu nabralo zares veliko prepričljivih, duhovitih ali zgolj močno upravičenih razlogov, odločil kar žreb, ne spreglej pa še našega 'drobnega' tiska (tokrat gre vendarle za velikooo nagrado):

  • nagrada za izžrebanca je brezplačni enodnevni najem motornih sani, a ne spreglej, da ne bo neljubih presenečenj naknadno: porabljeno gorivo in olje plača nagrajenec sam, prav tako prikolico, če bi si jo želel izposoditi, in še to: za čas najema bo potrebno založiti 400,00 EUR kavcije).

Kako do nagrade? Nagrajenec se bo po razglasitvi zmagovalca (žreb bomo opravili v roku 14 dni) zglasil na sedežu podjetja Ski&Sea d.o.o. (Ločica ob Savinji 49/b, 3313 Polzela), kjer mu bodo izpisali darilni bon z veljavnostjo do pol leta.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri